Predsjednik Atlas grupe saopštio

Knežević: Ana Đukanović učila Medenicu kako da ih zaštiti od afere Telekom

Odbjegli biznismen Duško Knežević, koga SDT tereti za milionske malverzacije, poručuje da će u narednom periodu nastaviti sa javnim iznošenjem dokaza koji, kako tvrdi, upućuju na kriminal čiji su akteri članovi samog državnog vrha, kao i na totalnu zloupotrebu pravosuđa radi zaštite njihovih kriminalnih poslova kojima je država Crna Gora pretrpjela štetu koja se mjeri stotinama miliona eura.
Objavljeno: 21. 08. 2019 - 10:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Vesna Medenica je 2007. godine, na zahtjev tadašnje uprave Telekoma, kao tadašnja vrhovna državna tužiteljka, konstatovala da nema ništa sporno kod dva konsultantska ugovora, preko kojih su Mađari potplatili prvu familiju da bi za male pare dobili Telekom”, kazao je Knežević.

Navodi da ovakvo ponašanje Tužilaštva danas nije ništa novo, a papir koji dijeli sa javnošću, tvrdi Knežević, pokazuje da je ono zarobljeno i kontrolisano odavno.

2108knezevictelekom

„Sve što je Medenica tada radila da bi spasila prvu familiju od afere Telekom koordinirala je Ana Đukanović, odnosno njen brat, tadašnji premijer Milo Đukanović. Tako je i ovaj dokument, koji je Medenica pripremila na formalni zahtjev uprave Telekoma, sa faksa Tužilaštva poslat u kabinet Đukanovića, odakle je i dospio u moj posjed. Dok sam ja animirao strane investitore da ulažu u Crnu Goru, Đukanović je krao Crnu Goru”, tvrdi Knežević.

2108knezevictelekom2

Poručuje da će uskoro iznijeti još detalja o aferi Telekom, kao i to odakle je dolazio novac za rušenje Miloševića i koliko je tog novca Đukanovic zadržao za sebe.

„Pripremam i informacije o tome kako je Đukanović uzimao pare namijenjene rješavanju državno-pravnog statusa Crne Gore. Svaki detalj o tome će stići i na svaku važniju međunarodnu adresu. Ovo pismo Medenice i ukupno djelovanje tužilaštva objašnjavaju zašto

Đukanović nije ni saslušan nakon informacija o ʼničijoj kućiʼ na Gorici, afere Telekom, krađi novca prilikom prodaje EPCG Italijanima, kredita iz Londona i mahinacija na berzi koje je lako utvrditi samo otvaranjem kastodi računa preko kojeg je prodavao akcije i umnožavao milione”, kazao je Knežević.

Komentari: 5

Žuga

21. 08. 2019 - 10:54

Osjetio da bi kum mogao da propjeva. Frka bato. A gdje je torba sa parama ?
Pejan Dejan

21. 08. 2019 - 11:43

Sramno ko je dobio za male pare firme i posjede ... aaaaaaa DiKeju, ti si taj koji je od Crne Gore profitirao malverzacijama, kakvo dovođenje investitora, kakvi bakrači, pa jesi li "obmanuo" Arape za Capital plazu, pa te izbačiše iz tog posla tiho kako oni umiju
Jednostavna istina

21. 08. 2019 - 14:57

Zaludu Dulje, ceka te zatvor. Sta god drugi radili ti si krao i moras za to odgovarati.
Svjedok saradnik ?

21. 08. 2019 - 15:39

Kum da je pametan napravio bi deal sa drzavom I ispricao sve sto zna
lolo

21. 08. 2019 - 18:54

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Novi komentar