Vrijednost radova 430.000 eura

Ugovorena sanacija puta Han Garančića – Opasanica

Vlada Crne Gore opredijelila je blizu 430 hiljada eura u Kapitalnom budžetu za sanaciju lokalnog puta Han Garančića – Opasanica u Podgorici, a Uprava javnih radova ugovorila je izvođenje radova.
Objavljeno: 21. 08. 2019 - 11:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Podgoričko građevinsko preduzeće „Avio petrol“, koje je u toku postupka javne nabavke izabrano kao najpovoljniji ponuđač, obavezalo se da radove završi u roku od tri mjeseca od dana uvođenja u posao.

Projektom je predviđena rekonstrukcija puta u dužini od oko pola kilometra sa izgradnjom sistema za odvod atmosferskih voda, postavljanje saobraćajne signalizacije, podizanje novih i sanacija postojećih potpornih zidova visine tri do pet metara. Planirana je i izgradnja betonskih zidova, u cilju regulacije i uređenja korita rijeke Opasanice i njene pritoke –potoka, u dužini blizu 100 metara.

Realizacijom ovog projekta u značajnoj mjeri će biti povećana bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, uz istovremeno omogućavanje kvalitetne putne povezanosti na području Hana Garančića i Opasanice.

Komentari: 1

Kurlaj

21. 08. 2019 - 12:53

Po stoti put renovirate istu dionicu. put je dugacak 9 kilometara a vrsite rekonstrukciju 500 metara.oa to nije ni vijest.
Novi komentar