Srpska manekenka teško povrijeđena, dva sata visila u vazduhu

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) doživjela je tešku nesreću na imanju milijardera Čina Čua (53) iz Vijetnama, kada se tokom vožnje na žičari po njegovom luksuznom imanju velikom brzinom “zakucala” u drvo.
Objavljeno: 21. 08. 2019 - 16:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

Manekenka je od siline udarca ostala “zakucana” 50 metara iznad zemlje, gdje je bespomoćno visila dva sata, prenosi “Telegraf”.

Nakon što su stigli na mjesto nesreće spasioci su utvrdili da je polomila karlicu, i to na nekoliko mjesta, ruka joj je hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u “Yale New Haven” bolnicu, jednu od najpoznatijih u SAD.

Kako prenose strani mediji, Ču je pozvao grupu mladih modela i svoje prijatelje, da 17. jula posjete njegov dom u Vestčesteru kada se nesreća i dogodila.

Ču, koji se trenutno se zabavlja sa izvesnom Ruskinjom, Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što joj bude potrebno kako bi se što brze oporavila nakon strašne nezgode.

Međutim, nakon što je Simoni ponudio nagodbu od svega nekoliko hiljada dolara mjesečno, koje bi joj davao tokom čitave godine dana, Simona je dobrovoljno napustila hotel i odlučila da ga tuži.

Užasan snimak nesreće na kome vidimo kako spasioci spuštaju sa drveta srpsku ljepoticu objavio je Page Six.

 

Komentari: 4

Čina

21. 08. 2019 - 17:07

Čina Čua....ništa od bunga bunga ovu noć!!
lepe se ki muve na ono

21. 08. 2019 - 18:20

Cudo kako lepotice privlace ovi milijarderi a ovamo prosipaju pricu ... starletice
^^^

21. 08. 2019 - 20:12

Koliko novca toliko i muzike. High class znas sto.
Мирослав Ђукић

28. 08. 2019 - 09:39

Хајде, добро, претекла је.... Није ју памет спасила.
Novi komentar