Radio nož nakon verbalnog konflikta

Uhapšen Pljevljak osumnjičen za pokušaj ubistva

Policajci su na teritoriji Pljevalja u kratkom roku locirali i lišili slobode lice za koje se sumnja da je juče oko 20 časova počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu D.T. (20).
Objavljeno: 22. 08. 2019 - 10:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Službenici Centra bezbjednosti Pljevlja su, nakon prijave od strane službenika Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć da je u njihove prostorije primljen D.T. sa povredom u predjelu stomaka na ukazivanje ljekarske pomoći, izašli na lice mjesta i došli do sumnje da je D.T. povrede zadobio od strane I.S. (59).

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je D.T. boravio u jednom ugostiteljskom objektu u Pljevljima sa još dva druga kada je ispred tog objekta došlo do verbalnog i fizičkog konflikta ova tri lica sa osumnjičenim I.S, nakon čega se oštećeni sa drugovima udaljio.

Nedugo zatim ova lica su se srela u ulici Narodne revolucije gdje je, kako se sumnja, nakon verbalnog konflikta I.S. nožem nanio D.T. tešku tjelesnu povredu u predjelu stomaka.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se I.S. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

 

Komentari: 0

Novi komentar