Ugrožava nacionalnu bezbjednost

Milošu Bikoviću zabranjen ulazak u Ukrajinu

Milošu Bikoviću zabranjen je ulaz u Ukrajinu, i to zbog navodnog ugrožavanja nacionalne bezbjednosti, objavio je srpski glumac na svom nalogu na Tviteru.
Objavljeno: 22. 08. 2019 - 11:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

 

Biković je još na toj društvenoj mreži napisao i da "glumi nekad bolje nekad gore ali ne baš tako da je ugrožena bezbjednost nacije", prenio je Sputnjik.

 

 

 

Podsjetimo, Biković je posljednjih godina angažovan u Rusiji u kojoj snima filmove i serije.

Rusija i Ukrajina su u svojevrsnom otvorenom sukobu još od ruske aneksije ukrajinskog poluostrva Krim. Ukrajina želi da joj bude vraćen Krim, koji i dalje većina zemalja prepoznaje kao teritoriju Ukrajine.

Rusija kaže da je to pitanje završeno zauvjek i da je referendum održan 2014. godine, nakon što su ruske snage osigurale poluostrvo, pokazao da stanovništvo poluostrva želi da budu dio Rusije.

Rusija je uložila velike napore da pokuša da integriše Krim i smanji njegovu zavisnost od Ukrajine, uključujući izgradnju gigantskog mosta koji povezuje poluostrvo sa južnom Rusijom. Ali sankcije Zapada koje za cilj imaju kažnjavanje Moskve zbog pripajanja Krima, pomogle se da se poluostrvo izoluje, podižući cijene i usporavajući razvoj, navodi Rojters.

Komentari: 7

Kod "Boba"

22. 08. 2019 - 11:54

Može li neko od domaćih posrbica da mi nastavi Bikovićev citat vezan za misao o kmetu i selu jer mi je ista misao, kao osobi sa cnogorskog govornog područja, nepoznata?!
za zeljenasi nema opasnost

22. 08. 2019 - 12:54

. potiče iz stare priče koja govori o kmetu koji se naljutio jer je celo selo pričalo da je švaler i on da dokaze da nije ode na trg i pred svima odseče onu stvar ...
Baš čelik

22. 08. 2019 - 13:18

Primitivni tvitovi Bikovića, mora da ga boli što ne može da radi i zaradi u Ukrajini.
Objektivni

22. 08. 2019 - 14:26

Moze na Kosovo. Neka tamo proba. Oslobadjao je aerodrom.
Soj za izbjegavat

22. 08. 2019 - 14:31

Ne moze da podnese hladno nego ispaljuje nekoliko cirilicnih ulicnih komentara. To su generacije vaspitane na velikosrpskom bezobrazluku
Na distanci

22. 08. 2019 - 14:32

Slava Ukrajini i primjer kako sa njima treba. Kugu na distance drzat
Nevjerovatno

22. 08. 2019 - 15:09

Pokusavam da ukapiram sta je primitivno u Bikovicevim tvitovima. Nijesam neki Bikovicev poklonik ali ciinjenica je sledeca. Jadna je drzava koja u umjetnicima vidi drzavne neprijatelje I zabranjuje im ukazak na svoju teritoriju. Pa Hitler je bio demokrata za danasnje demokrate. Jadna je vlast koja se boji umjetnika I sportista.
Novi komentar