Apel građanima: Ne odlažite građevinski otpad pored kontejnera

ISOP Zelena patrola je jutros tokom redovnog monitoringa u Gornja Gorici zatekla na dva mjesta odlaganje građevinskog otpada na mjestima na kojima to nije predviđeno.
Objavljeno: 22. 08. 2019 - 12:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Juče smo izašli na lokaciju u ulici Borisa Kidriča u Gornjoj Gorici gdje nam je prijavljeno odlaganje građevinskog otpada, a danas smo kako bismo suzbili ovakvo ponašanje već oko 09:30 sati počeli sa obilaskom ovog dijela grada i u ulici Rusa Radulovića na dva mjesta koja su svega 100-ak metara udaljena jedno od drugog zatekli građevinski otpad pored kontejnera. Primijetili smo da su na obje lokacije kontejneri bili ispražnjeni što govori da su nesavjesni pojedinci svoj građevinski otpad ovdje odložili nakon odlaska radnika Komunalnog preduzeća”, navode oni.

Iz ISOP-a poručuju da će u narednom periodu češće obilaziti kritične lokacije kako bi pokušali da identifikuju počinioce i protiv njih podnesu prijave nadležnim organima.

kontejner

“Do tada ovim putem javno apelujemo na stanovnike ovog dijela grada da se ne ponašaju na ovaj način prvo prema životnoj sredini,  a potom i prema svima nama jer ovakvim svojim činjenjem štetu nanose svima”, naglašavaju oni.

Komentari: 1

zorka

22. 08. 2019 - 13:11

...........aaaaaaaa kojim gradjanima.............
Novi komentar