DF: Marta Šćepanović i Luiđ Škrelja uzeli crvene kravate

“Demokrate su iza leđa ostatka opozicije dogovarale koaliciju s DPS-om koja je na današnjoj sjednici Administrativnog odbora i formalno uspostavljena”, navode iz Demokratskog fronta.
Objavljeno: 22. 08. 2019 - 18:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Prethodnih dvadeset dana Bogdanović i Bečić, navođeni batinom profesora Pavićevića, prikrivali su svoju opozicionu izdaju, drečeći i kmečeći kako su im ugrožene seksualne slobode, da bi vrhunac njihove paranoje kulminirao krivičnom prijavom koju su protiv lidera DF-a, zajedno podnijeli LGBT Forum i Demokrate”, dodaju iz DF-a.

Navode da su mislili da će krivičnim prijavama skrenuti pažnju sa sramotnog dila koji su Bogdanović i Bečić, uz ideološko oblikovanje profesora Pavićevića, napravili s Milom Đukanovićem.

“Nemamo dilemu da je časnom članstvu Demokrata bilo degutantno posmatrati kako danas Luiđ Škrelja i Marta Šćepanović kršeći zakon, na silu ubacuju u radnu grupu Moma Koprivicu i Danila Šaranovića. Crnogorski, a vjerujemo i evropski parlamentarizam, ne pamte da su poslanici vladajuće partije ovako energično, protivno mišljenju većinske opozicije, ugurali poslanike Demokrata u radnu grupu za izradu izbornog zakonodavstva”, ističu.

Dodali su da su Bogdanović i Bečić prešli u rov DPS-a.

“Sad imamo gotovo šizofrenu situaciju da su Marta Šćepanović i Luiđ Škrelja uzeli crvene kravate, a da su Koprivica i Šaranović prvi migranti Demokrata na okupiranoj teritoriji DPS-a. I da projekat “Dobrota” bude zaokružen u potpunosti, Boris Bogdanović, obavještava dopisom Skupštinu kako nezavisni klub poslanika ne predstavlja opoziciju, i na taj način dolazimo do cifre od 30 opozicionih poslanika koji to više nisu po mišljenju onih koji su se iza leđa dogovorili s DPS-om”, kažu.

Navode da su se Bogdanović i Bečić DF još 2016. u jeku montiranja afere državni udar proglasili saradnicima DPS-a, onda je na red došao SNP, zatim UCG, onda SDP.

“ Dritan je od prije tri mjeseca takođe postao izdajnik, da bi danas spisak bio zaokružen sa nezavisnim poslanicima. Tako danas na jednoj strani imamo 30 poslanika opozicije, a na drugoj 8 Demokrata, dok je jedan čas izdajnik, čas patriota, zavisno od Bogdanovićevog raspoloženja. S tim što postoji velika razlika jer su Demokratama  Marta Šćepanović i Luiđ Škrelja danas dali potvrdu sa pečatom  da su opozicija. Poslije glasanja na Administrativnom odboru stekli su se i uslovi da se više ne nanosi šteta Darku Pajoviću poređenjem sa Bogdanovićem i Bečićem. Za razliku od njih, Darko Pajović je imao hrabrosti da  dođe u Skupštinu i brani svoje stavove, dok su oni dali pumomoćje Marti Šćepanović i Luiđu Škrelji da budu Demokrate umjesto njih. I ruku na srce, bolje je njih dvoje danas zastupalo interese Demokrate, nego da su se pojavili Bogdanović i Bečić noseći preko ramena  batinu gurua Pavićevića”, zaključuju iz DF-a.

Komentari: 1

Anonimus

22. 08. 2019 - 19:27

3,14 3,14
Novi komentar