Ujedinjena Crna Gora: Napuštanjem odbora bi se napravio pritisak na DPS

Poslanici Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i Goran Radonjić danas nisu glasali za odluku Posebnog kluba poslanika smatrajući da ne treba tražiti mjesto u Odboru.
Objavljeno: 22. 08. 2019 - 21:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako su istakli iz UCG, očekivali su ovakav ishod dogovora, pa su smatrali besmislenim i bespotrebnim ulaziti predlogom u zakulisne dogovore DPS-a i dijela opozicije.

“Ostajemo pri stavu da je jedini način da se opozicija izbori za fer predizborne uslove i poštene izbore; napuštanje Odbora od strane opozicije i NVO predstavnika, čime bi se napravio pritisak na DPS. Bez prelazne Vlade nema izbora u Crnoj Gori. U suprotnom, opozicija mora ostati pri onome što je obećala, a to je bojkot izbora koje bi vlast pokušala da održi sa sadašnjim mehanizmima zloupotreba. Ovaj naš stav je poznat crnogorskoj javnosti, jer smo ga prvi usamljeno zastupali cijelu godinu. Većina opozicije danas počinje da ide našim pravcem shvatajući da je jedini ispravan. Još jednom pozivamo sve opozicione subjekte da napuste rad odbora jer je tek danas očiglednije koliko je cijela zavrzlama oko Odbora smišljena da opoziciji nanese štetu”, poručuju iz UCG.

Komentari: 5

Jagoš

22. 08. 2019 - 21:58

"Mudri filozof" Danilović ima puno predloga. Ne učestvovanje u odbor, tehnička vlada, bojkot izbora. Nebi me začudilo da predloži DPS-u da bojkotuju izbore i tako napokon pobijedi opozicija!
lolo

22. 08. 2019 - 22:10

Film da ovi ljudi poslije toiko godina i karijere u politiku jedino sto znaju je bojkot i sa kim nece :))
Миро Ћуркин

22. 08. 2019 - 23:42

Ко гласа за ово, oд опозиције? Иако ни позиција није боља.
Миро Ћуркин

23. 08. 2019 - 13:17

Админе! Не крати ми коментаре. Објави потпуни или шкартај.
Djurdjevina

23. 08. 2019 - 06:23

Place za tobom!
Novi komentar