Iran otkazao dolazak u Crnu Goru

Iranska odbojkaška federacija obavijestila je crnogorsku asocijaciju da muška seniorska reprezentacija te države nije u mogućnosti da doputuje u Crnu Goru i odigra kontrolne mečeve.
Objavljeno: 22. 08. 2019 - 23:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema ranijem dogovoru reprezentacija Irana, čiji je selektor crnogorski trener Igor Kolaković, krajem avgusta i početkom septembra trebala je da boravi na pripremama u Crnoj Gori i odigra kontrolne mečeve sa crnogorskom selekcijom.

“Izvinjavamo se za nezgodnu situaciju u vezi prijateljskih utakmica koje je seniorska odbojkaška reprezentacija Irana trebala da odigra u Crnoj Gori, ali trenutno to nije moguće. Nacionalni tim Irana ne može da stigne i zbog mnogo različitih razloga dužni smo vam izvinjenje zbog otkazivanja", piše u saoptenju Iranske odbojkaške federacije.

Crnogorska selekcija u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo 26. i 27. avgusta odigraće dva kontrolna meča sa Grčkom u dvorani Verde.

Prva utakmica je zatvorenog tipa, dok je druga otvorena za javnost.

Evropsko prvenstvo za odbojkaše biće odigrano od 12. do 29. septembra, a prvi put igraće se u četiri države Francuskoj, Belgiji, Sloveniji i Holandiji.

Crna Gora je u grupi D, u Roterdamu i Amsterdamu, sa Poljskom, Holandijom, Ukrajinom, Češkom i Estonijom.

Prolaz u drugu fazu takmičenja obezbijediće po četiri selekcije iz svake grupe.

Komentari: 4

Oni

22. 08. 2019 - 23:46

Micite te Mule i Ajatolahe iz CG-e. To su sve izadranici najcrnjeg teokratskog rezima na svijetu. Jadan taj narod sto prezivljava posljednjih 40 godina.
Oni

23. 08. 2019 - 13:01

Vi koji udarate negativne tikove! SRAM VAS BILO, sa tim tikovima podrzavate teokratiju koja ugnjetava narod Irana u posljednjih 40, i rastura terorizam po svjetu.
persija

23. 08. 2019 - 15:45

Iran je u svakom pogledu naprednija, uredjenija i mocnija drzava od one u kojoj zivis tako da skines kapu kad ga pomenes . Cak i sa te vjerske strane posmatrano .
navigacija

23. 08. 2019 - 07:07

Dosli bi oni mozda al ne mogu da nas nadju na mapi . Trebao je neko od izaslanika crnogorskijeh da izide ispred njih da se ne izgube.
Novi komentar