U Bečićima otkriven ilegalni market u hotelu MUP-a Srbije

Budvanska komunalna inspekcija otkrila je da je Budvanin Veselin Jovović držao ilegalni market u okviru imovine hotela “Beograd” u Bečićima, koja je u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. Sačinjen je zapisnik o izvršenom inspekcijskom nadzoru, koji je potpisala komunalna inspektorka Zorica Vučinić.
Objavljeno: 23. 08. 2019 - 07:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon što je inspekcija utvrdila da je objekat nelegalan, Jovović ga je samoinicijativno uklonio. Prema nezvaničnim podacima Dana, radi se o uzurpiranom prostoru od oko 50 kvadrata u kojem su držani piće, sladoledi i slična roba.

Vlasnik, odnosno korisnik u Srbiji nije imao podatke o ovom ilegalnom objektu, tako da će u narednom periodu, prema istim podacima, biti razmotrena eventualna odgovornost osoba koje su održavale imovinu hotela “Beograd” u Bečićima.

” S obzirom da je subjekat nadzora samovoljno pristupio uklanjanju predmetnog objekta, komunalni inspektor obustavlja dalji postupak”, navodi se u zapisniku o izvršenom inspekcijskom nadzoru.

Komentari: 4

Kod "Boba"

23. 08. 2019 - 08:14

Šatro zemlja Servia krade i potkrada đe god stigne. Poslije krađe indentiteta, istorije, jezika, crkve.... sad su prešli na nekretnine i poreski sistem...
DURMITOR

23. 08. 2019 - 10:12

Zar nismo u stanju da kontroslišemo državu od 500.000 hiljada stanovnika smješteni u 21 grad ,zbog čega dozvoljavamo i dajemo za pravo da nas svako ponižava i izruguje , Zar toliko ljudi osjećaju da mogu kod nas u CG raditi sve što požele ,
Миро Ћуркин

23. 08. 2019 - 11:09

Изругивање уз огромну помоћ ЦГ издајника подрепача,
huhgh

23. 08. 2019 - 11:45

MUP Srbije ima hotel u Bečićima? Aktivno špijuniraju i rade na urušavanju R. Crne Gore iz hotela, biće...
Novi komentar