Na granici Hrvatske i Crne Gore

Zaplijenjeno 342 kilograma marihuane na GP Karasović

Marihuanu su na graničnom prelazu (Hrvatska – Crna Gora) pronašli carinski službenici, a iz Policijske uprave dubrovačko – neretvanske proglasili su je najvrijednijom zapljenom droge (342 kg) ove godine na području ove PU i šire.
Objavljeno: 23. 08. 2019 - 11:46 Promjenite veličinu teksta: A A A
Zaplijenjeno 342 kilograma marihuane na GP Karasovic
Dubrovacki dnevnik

Vrijednost zapljenjene droge procjenjuje se na oko pet miliona kuna, a 15 miliona u maloprodaji na crnom tržištu, rečeno je na konferenciji za medije, što ovu zapljenu čini drugom najvrjednijom zapljenom PU DN.

Voditelj Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica iznio je detalje oko toga kako je do zapljene došlo.

 

marihuana-2

 

„Jučer oko 15:30 sati na Graničnom prelazu Karasovići iz pravca Crne Gore pristupio je autobus dubrovačkih registracijskih oznaka, registriran na turističku agenciju iz Dubrovnika, a njime je upravljala muška osoba (40) iz Dubrovnika. Svojom nervozom je odmah pobudio sumnju, a policijski službenici su primijetili 17 crnih torbi. Kada su ga upitali što sadrže, vozač je kazao kako je to sportska oprema momčadi iz Brazila koju je vozio u Crnu Goru,“ istaknuo je na konferenciji za medije.

Potom je zatražen nalog za pretragu spornih torbi, a u samom autobusu su pronađene još četiri, dakle ukupno 21 torba s 41 paketom različitih dimenzija i mase.

„Vozač je ispitan jučer, a danas bi trebao biti predan pritvorskom nadzorniku. Sinoć je oko 21:30 sati uhapšena još jedna osoba iz Dubrovnika i bit će procesuirana,“ kazao je.

Komentari: 3

timestar

23. 08. 2019 - 13:29

Crnogorski carinici spavali popodnevni san,iako je autobus bio bez putnika,trebalo je pogledati prtljažnik,suspenzija kompletne smjene i carinika i policajaca !
Hrvatska je Europa

23. 08. 2019 - 15:23

E pa ti vidi burazeru koja je to CG ekipa na Debelom brijegu. Sve go cobanin sa sjevera i Mojkovaca . Prije neku godinu im je prosao ziv Albanac u kolima pokriven dzakom paprika i Hrvati ga nasli . A ceka se po jedno pola sata -sat najmanje i to kad nema guzve a u sezoni satima . Kod Hrvata zavrsis za 10 minuta ili u zatvoru ili ti pozele ugodan put. Apsolutno korektni i profesionalni
CRNA GORA

23. 08. 2019 - 15:49

NIJESU SPAVALI NEGO SE PRAVILI DA SPAVAJU-JER SU IMALI PROCENAT. U OVOJ DRŽAVI SU SE OBOGATILI-CARINICI,POLICAJCI.INSPEKTORI,POLITIĆARI,ŠVERCERI,LOPOVI.KRIMINALCI,UBICE,LAŽOVIPREVARANTI.HULJE PATRIOTI I MRVICE DOBIJAJU OVI ŽALOSNI I BIJEDNI BOTOVI.A PLAĆAJU GA MRĆNI STANOVNICI KOJI NEMAJU HRABROSTI ZA POBUNU A NEMAJU ŠTO IZGUBITI JER IM JE SVE OTETO.
Novi komentar