"Vijesti" sahranile živu Vesnu Pavlović Furth

Nekadašnja direktorica Atlas banke Vesna Pavlović Furth trenutno se nalazi u Hrvatskoj, odakle se jutros javila Specijalnom državnom tužilaštvu Crne Gore i iskazala spremnost da se pojavi pred tim organom. To je Anteni M rečeno u crnogorskom SDT-u.
Objavljeno: 23. 08. 2019 - 17:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pavlović Furth je državljanka Srbije, sa prebivalištem u Beogradu, a evidentirano je da je početkom mjeseca ulazila u Crnu Goru, rečeno je Anteni M iz izvora bliskih istrazi.

Podgoričke "Vijesti" objavile su informaciju da je Vesna Pavlović Furth preminula prije nekoliko mjeseci i da je pokretanjem istrage protiv nje, Specijalno tužilastvo učinilo "nevjetovatan previd"!

Vijesti su brzo nakon objavljivanja naše informacije povukle svoju vijest.

Kontarktirali smo Vesnu Pavlović Furth koja nam je kazala da je u potpunom šoku i da nije raspoložena za bilo kakvu izjavu. 

Podsjećamo, poslije hapšenja Dejana Sekulića, kuma odbjeglog biznismena Duška Kneževića, SDT je pokrenulo istragu protiv bivših direktora Atlas banke, među kojima je i Vesna Pavlović Furth.

vi1

vi2

Komentari: 2

Jagoš

23. 08. 2019 - 19:02

Ništa novo, oni godišnje objave na stotine lažnih informacija i potpuno izmišljenih "afera".
na zdravje njoj

23. 08. 2019 - 20:05

Pa bolje zivu da je sahrane no mrtvu . Tako je jedan nas seljanin na shrani lelekao jednoga zivoga a on mu iz mase odgovara : " Ne jedi g...a "
Novi komentar