Dobra saradnja sa riječkom Jadrolinijom

Još uvijek traže adekvatan feribot za liniju Bar – Bari

Barska plovidba konstantno pokušava da nađe i kupi adekvatan sopstveni brod, koji bi bio korišćen na liniji Bar – Bari, kazao je Pobjedi izvršni direktor te firme Tihomir Mirković..
Objavljeno: 24. 08. 2019 - 07:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Međutim do sada nijesmo prepoznali brod za koji bi sa sigurnošću mogli reći da je nejadekvatniji za ovu liniju“, rekao je.

Pri tome, prema njegovim riječima treba naglasiti da se brodovi starosti preko 30 godina na tržištu prodaju po cijenama od sedam, osam pa i više miliona eura.

„Nije jednostavno obezbijediti sredstva čak i za brod tih godina starosti, a pogotovo ne za noviji i skuplji brod“, istakao je Mirković

On je naveo da Barska Plovidba ima dobru saradnju sa kompanijom Jadrolinija iz Rijeke, koja sa brodom ,,Dubrovnik“ održava liniju Bar – Bari.

„Sarađujemo već treću godinu na obostrano zadovoljstvo. Brodom ,,Dubrovnik“ je prije nekoliko dana prevezen rekordan broj od 1.250 putnika na jednom putovanju. Obale Crne Gore i Italije, brod ,,Dubrovnik“ će spajati do kraja novembra kada ćemo sumirati rezultate od putničkog saobraćaja za ovu godinu“, kazao je Mirković.

Komentari: 3

nije to za njih

24. 08. 2019 - 08:17

To je kao kad montenegrini traze da im izNjemacke dovedes dobra kola za 1- 2000 € . Kupe neku olupinu i vec sledecu tehnicku kontrolu mora u zeljezaru tursku .Bolje nek prepuste Jadroliniji
Predrag

24. 08. 2019 - 09:26

Vi nikada nećete kupiti brod! Jer ste novce koje su bile opredijeljene za kupovinu broda podijelili među vama i za političke mitinge! Sramota!!!
odvajanje za amortizaciju

24. 08. 2019 - 12:00

Eksploatisali su onaj jadni " Sveti Stefan" 40 godina a putnici su se u zadnje vrijeme zalili da im pljackaju povjerene automobile tokom plovidbe . Kabine za spavanje nikad slobodne . Uz to nikad nijesi znao red plovidbe i hoce li isploviti zbog bure . Desilo mi se jednom dodjem u Bari a oni kazu brod na remontu . I sta cu , bjese rat , okrenem preko Austrije , Madjarske i Srbije 3000 km do CG . Sad lijepo hrvatskom autocestom platim 30 € i ne mislim hoce li biti broda.
Novi komentar