Uhapšene u akciji ,,Manjifiko“ saslušao sudija

Tvrdili da nemaju veze sa švercom kokaina iz Kolumbije

Tivćanima Milošu Petriću, Đuru i Milošu Peroviću, Srđanu Pavloviću, Toniju Petkoviću i Radu Samardžiću određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su se bavili međunarodnim švercom kokaina iz Kolumbije.
Objavljeno: 24. 08. 2019 - 08:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Božidar Božović je pušten na slobodu jer tužilac nije tražio pritvor za njega.

Advokat Ratko Pantović, koji zastupa osumnjičene, kazao je da je nakon saslušanja otkazao punomoć Pavloviću, ali da zbog tajnosti postupka ne može govoriti o razlozima zbog kojih je to učinio. On je kazao da je sudija svima odredio pritvor zbog opasnosti od bjekstva i uticaja na svjedoke i saučesnike, a Petkoviću i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

On je kazao da su njegovi branjenici negirali krivicu i da će on podnijeti žalbu Apelacionom sudu na odluku o pritvoru. U policijskoj akciji ,,Manjifiko“ podnijeto je 11 prijava, uhapšeno je sedam osoba, a traga se za četiri. Kako su ranije saopštili iz Uprave policije, u Tivtu su pretreseni stanovi i druge prostorje na jedanaest lokacija.

„Pretresima su pronađeni kokain, vaga, veća količina novca, vozila visoke klase, oružje, municija i skupocjeni predmeti za koje se sumnja da su pribavljeni nelegalno stečenim novcem“, naveli su iz policije.

Komentari: 0

Novi komentar