Lider Crnogorske ocijenio

Pavićević: Najviši funkcioneri DPS-a pobjegli u mišju rupu

Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokratski front (DF) su, usvajanjem Briselskog plana, doživjeli potpuni poraz, ocijenio je predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević.
Objavljeno: 24. 08. 2019 - 15:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema njegovim riječima, prvi put se dešava da dvije političke grupacije, koje vuku Crnu Goru unazad, postaju nemoćne.

„Dok DF histerično napada, kleveće i podmeće, od lidera DPS-a ni traga ni glasa. Zna li iko gdje su ovih dana lideri DPS-a? Nigdje ni jednog od najviših funkcionera nema da kaže nešto javno o aktuelnim dešavanjima. Pobjegli su u mišje rupe, misleći da će tako ublažiti efekte svog poraza povodom usvajanja Briselskog plana“, naveo je Pavićević.

On je kazao da je poraz DPS-a pri tom veći kada se zna da su usvojili Briselski plan koji je predložila stranka koju su prethodno optuživali da je antidržavna i anticrnogorska.

„Građani se pitaju gdje nam je vlast, gdje su oni što se samoproglašavaju državotvorcima i gdje su im lideri da izađu pred građane. Odgovor je jasan - oni svoj poraz vide jasnije nego bilo ko drugi i plaše se sve izvjesnijih promjena koje ćemo da ostvarimo", rekao je Pavićević.

Kako je kazao, DPS i DF su sinhronizovano radili na do sada neviđenom unižavanju crnogorskog parlamenta koje se dešavalo tokom rasprave o imenovanju dvojice poslanika Demokrata u Odbor.

"Ovakav nivo rasprave nijesam doživio ni u srpskom parlamentu kao poslanik, a to nećete naći nigdje ni u regionu“, dodao je Pavićević.

On je ocijenio da je crnogorski parlamentarizam u petak, zahvaljujući DF-u i DPS-u, dotakao dno.

„Neviđenom primitivizmu kumovao je DPS. Njihovo bježanje je i rezultat toga što iza njih ne stoje najznačajniji saveznici iz EU čije su povjerenje, kao i povjerenje građana, prokockali i zloupotrijebili", smatra Pavićević.

On je poručio da ga nikakve mutne i zakulisne radnje neće pokolebati u borbi za budućnost u kojoj, kako je naveo, nema prostora za mračne lidere iz prošlosti.

Komentari: 15

Mikan

24. 08. 2019 - 16:46

U pravu je covjek ovo nije vidjeno nikad cak ni kad je bio napad na Dubrovnik. Ovo je prevazislo devexesete sto puta. Je li neko naivan da misli da je DF onoliku vatru uzbljuvao spontano. Jezivo. Oni su se danima spremali. Mozda I mjeseccima.
ABC

25. 08. 2019 - 18:44

Kakve veze ima DPS sa DFom??? Ovo " povezivanje" je politicka sema plagijatorovih Demonkrata, to svi znaju, a ovaj pozmirep " radi" za Plagijatora, jer zna da za takozvanu Crnogorsku vise nista ne moze uraditi jer glasa dibiti nece. Podmuklijeg stvorenja crnogorska politicka scena nije vidjala. Izdajnik sui generis!
lolo

24. 08. 2019 - 16:56

Spin Crnogorske i fake news Demokrata u Vijesti. Zato nikad dobit necete!!!
Vesna "Liberalka" BGD

25. 08. 2019 - 11:31

Vladice, dušo, usporio si malo! Ja sam brže razbila LSCG,ko zvečkicu! Malo akcije Vladice!
Śole

24. 08. 2019 - 17:09

Profesionalni demagog. To što ste sada dobili mogli ste i prije pola godine. Nije ni čudo što sve pretvaraš u pobjede, ipak si ti srpski političar kome je i Kosovska bitka veličanstvena pobjeda, kao i Kumamovski sporazum.
Glasac

24. 08. 2019 - 17:20

Na politickoj sceni su najglasniji oni koji najmanje znace, a u svaku prljavu svoju stvar hoce da uvuku DPS.
Radojka

24. 08. 2019 - 17:38

A sto velis "gradjeni se pitaju..." A odakle ti znas sto se to gradjani pitaju, vaskolika Crna gora se tebi javlja Pavicevicu pa znas? A mozda se pitaju sto ti radis ovdje posebno u partiji koja se zove Crnogorska. Mada ti kapu skidam kako si ih preveslao kad si se uvalio i to jos za predjednika.
IVAN PETROV

26. 08. 2019 - 07:38

Je svaku slobodniju ženu zva Radojka,A za ovakve "ljude"kao ovi burek-botovi ima je naziv POŽMIREPI.Zašto HELOTI CRNE GORE miruju i trpe ovo ponižavanje
daki

24. 08. 2019 - 18:38

Vas sam glasac bio ,i nikada vise,ostavi se dps i ostalih gledaj sebe,unistili ste stranku,jedina sa crnogorskim predznakom ,necete imati vise tu sansu
Zar

24. 08. 2019 - 19:20

je usvajanje nečeg što može biti, a ne mora, dobro za građane - poraz??? Eee veljesrbi blago vi u pamet.
danilo s.

25. 08. 2019 - 11:24

“budućnost u kojoj nema prostora za mračne lidere iz prošlosti.” (Pavićević) g. Pavićević, po svemu sudeći, neće biti lider - u budućnosti. Mada će njegovi ciljevi u pogledu CG, vjerovatno, i dalje ostati – mračni?
PJESMA NAS HELOTA

25. 08. 2019 - 20:23

Ne daj Danilo da MAFIJA strada,KRIMINALCI da kradu što više i više Zaboravit prošlost i KRVAVI RAT ZA MIR a državu i narod kao RAJU sedlat i ćerat ih na pokori i i vječni mir
danilo s.

26. 08. 2019 - 00:03

????
ABC

25. 08. 2019 - 18:12

Trojanski konj prica o pravdi i buducnosti...Otkud ova protuva?
AFŽ

25. 08. 2019 - 19:23

Trojanski konj je preveliki "zalogaj" za ovu protuvu; on je dio legende, dio jedne velike istorije, a ovaj može pripadati samo smetlištu istorije!
Novi komentar