Premijer čestitao Dan opštine Kolašin

Marković: Auto-put i skijalište Kolašin 1600 daju novu vrijednost i šanse za bolji život

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je Dan opštine Kolašin lokalnom rukovodstvu, odbornicima i građanima ističući da će brojne aktivnosti koje se realizuju doprinijeti ubrzanom razvoju Kolašina u narednim godinama.
Objavljeno: 27. 08. 2019 - 13:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na sastanku sa predsjednikom Opštine Kolašin Milosavom Bulatovićem, predsjednikom Skupštine opštine Milanom Đukićem kao i potpredsjednikom Opštine Danilom Medenicom, premijer Marković je istakao značaj unapređenja putne i komunalne infrastrukture kao ključnih preduslova za razvoj grada i bolji život građana.

U tom kontekstu, predsjednik Vlade je istakao gradnju autoputa i skijališta Kolašin 1600 koji stvaraju novu vrijednost ne samo za ovu opštinu već i za Sjever i cijelu Crnu Goru. Doprinos poboljšanju kvaliteta infrastrukture daće se i kroz Kapitalni budžet u koji će biti uključeno nekoliko projekata vezanih za Kolašin.

Premijer je pohvalio napore lokalne administracije na stabilizaciji javnih finansija i ohrabrio ih da nastave i ostvare još bolje rezultate na tom planu.

Predsjednik opštine Bulatović je informisao o investicionom zamahu u Kolašinu i naglasio da je za uspješnu realizaciju, posebno značajna ulaganja u turizmu i izgradnju novih hotela, važno urediti prostorno-plansku dokumentaciju za šta je Vlada stvorila pretpostavke.

On je dodao da je lokalna administracija napravila pomake i u oblasti poljoprivrede kao i da su značajno ulagali u sport i kulturu u Kolašinu.

Komentari: 4

siki

27. 08. 2019 - 14:33

A ZABLJAK-NE PRICA SE VISE O NOVOJ ZICARI I STAZI-SRAMOTA
75428

27. 08. 2019 - 15:42

Zasto se u Cetinje vise ne ulaze. Zasto se prema Lovcenu ne dovede voda ine popravi onaj put koji vrlo nebezbjedan. Zasto?
PJESMA NAS HELOTA

27. 08. 2019 - 19:31

IDUČE GODINE U OVO DOBA BIT ČEMO MILIONERI -JIP BRRRAAAVVVIIII HAHAHAHAHA
biba struja

28. 08. 2019 - 02:14

a što če mo ljeti radit na skijalištu, brati šumske jagode, a što če mo s autoput ako nemamo auto
Novi komentar