Na Zabjelu

OŠ "Oktoih" imaće produženi boravak

I ove školske godine OŠ "Oktoih" na Zabjelu imaće produženi boravak. Iako je uprava škole u junu mjesecu morala da donese zakonsku odluku da isti ukine zbog nedostatka prostora, zahvaljujući Glavnom gradu ovaj veliki problem je riješen, saopštila je Portalu Analitika direktorica škole, mr prof Mirjana Radulović.
Objavljeno: 28. 08. 2019 - 13:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prostor u Jerevanskoj ulici površine 158.75 m2 (71.25 m2 prizemlja i 87.50 m2 podruma) ustupljen je na besplatno korišćenje školi za potrebe organizovanja produženog boravka.

Škola ima obavezu plaćanja struje, vode  i naknadne troškove od 0.20€/m2 prema Skupštini stanara ulaza kome pripada prostor.

- Zahvaljujemo se Glavnom gradu, dr Ivanu Vukoviću, gradonačelniku Glavnog grada  i njegovom kabinetu koji je munjevito reagovao da nam izađe u susret prepoznavši veliki problem roditelja i djece  naše škole.

Produženi boravak, pored učenika  prvog razreda, koristiće i učenici drugog razreda što do sada nije bila praksa u našoj školi.

Srećni što smo zajedničkim snagama uspjeli da dođemo do cilja, ulazimo u malu rekonstrukciju prostora uz pomoć Agencije za stanovanje kojoj se i ovom prilikom zahvaljujem na nesebičnom zalaganju i trudu.

Vrata boravka ćemo otvoriti i oplemeniti prostor dječijim radostima već 9.09. u 7.30h jer su nam oni i njihovo srećno odrastanje imperativ i prioritet - kazala je Radulović.

 

Komentari: 0

Novi komentar