Emina Jahović riješila da spoji Natašu Bekvalac sa bogatim Turčinom?

Kako prenose mediji, pjevačica Emina Jahović nedavno je upoznala drugaricu i koleginicu Natašu Bekvalac sa bliskim prijateljem svog momka, turskog milijardera Sadetina Sarana, jer je ubijeđena da bi njih dvoje bili odličan par.
Objavljeno: 28. 08. 2019 - 17:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Dok su pričale o razvodima, Jahović joj je rekla kako je našla sreću pored Sadettina i da joj je žao što Bekvalčeva već godinu dana sama. Obećala joj je da će joj naći pravog muškarca – ističe izvor magazina “Hit” i kako dalje prenosi, Emina se odmah bacila na posao i početkom ljeta upoznala je Natašu sa turskim biznismenom.

– Riječ je o čovjeku koji zbog posla putuje širom svijeta, pa mu ne bi bio problem da se neko vrijeme viđaju na relaciji Srbija-Turska. Plus mu je i to što voli djecu, s obzirom na to da Bekvalčeva ima dvije ćerke. Emina mu je pošteno nahvalila koleginicu i pokazala njene fotografije. Rekao je da je prelijepa i pristao da je upozna – dodao je izvor i objasnio kako je nakon što je otišla u Tursku, kako bi radila na pjesmi, Nataša upoznala Emininog prijatelja.

Izvor magazina “Hit” ispričao je i kako Bekvalčeva nije sigurna kako bi veza na daljinu funkcionisala i da ona zbog ćerki nikada ne bi napustila Srbiju. Međutim, Emina je uporna da ih spoji.

– Uporna je i ne odustaje od ideje da ih smuva. Počela je da planira zajedničko putovanje po Evropi, na koje bi trebalo svi zajedno da odu u oktobru. Trenutno ubeđuje Natašu da pristane – završava priču sagovornik blizak pjevačici.

Komentari: 7

Dalibor Kavaric

28. 08. 2019 - 17:49

Cudo, da ove lijepe i uspjesne mlade zene koji imaju iza sebe po par pravih ljubavi i uvijek iznova traze neku novu pravu ljubav, u tom zanosu nikad ne pronadju nekakvoga lijepoga cobana, poljoprivrednika ili radnika iz fabrike, nego je to kao po proklestvu, vazda neki "uspjesni biznisnem". Naravno, manje je bitno da li ima 150kila i 75 godina, da li je diler ili inzenjer informatike, ali je vazno da je pun. I ne bi to bilo tako tragicno, da ove namucene ljepotice nisu postale obrazac ponasanja i uzor mladim djevojcicama koje tek pocinju da zive. I nazalost, ove ljepotice iz price uvijek nadju medijskog prostora da svoje lutanje i poniranje predstave kao nesto simpaticno ili cak vazno. Emina se udomila i sad oce da udomi i Natasu. Slicna se slicnoj raduje. Kakva je to vijest?
Želja ih vuče za familijom! 3

28. 08. 2019 - 18:53

Jedna od tipicnih srpski laži je ta da su hrvatski muslimani iz Bosne i Sandžaka poturice. To genetika ne dokaziva, ali dokaziva da su današnji Srbi u njihovoj genetskoj strukturi 49% Anadolci (Turci). Znaći da su Srbi pravoslavni Turci. U genetici Srba zato ima sljedeći problem : ako se uzme genetske analize Srba iz Srbije ispadne totalno drukčiji postotci i haplotipi kao naprimjer u Bosni ili Hrvatskoj. To samo može znaćiti da se danas ne-srpski narodi uračunavaju u Srbe, a za to je u zadnjim stoljećima odgovorna Srpska Pravoslavna Crkva. Ona je hrvatskim pravoslavcima te pravoslavnim Vlasima u Hrvatskoj i Bosni tumačila da su "Srbi" i uspješno ih koristila u ratovima 1990tih protiv vlastiti država i naroda jer više nemaju tu isto nacionalnu svijest. Oni se radi pravoslavlja sami sebe uračunavaju u Srbe koji su tek nastali iz Bugarske Pravoslavne Crkve, koju su je napustili u 12 stoljeću i svoju Srpsku Pravoslavnu Crkvu uspostavili.
e ti ode daleko naucnice

28. 08. 2019 - 21:02

Ove dvije tvoja price hama ic ne zanima . Njih interesuje samo jesi li ili nijesi bizmismen . A za drugo lahko se snadju . To je isto i u Vlaha i Turcina .
Ilija

30. 08. 2019 - 22:25

Greška! U Turčina žene znaju ko su, od koga su, đe pripadaju... Sve znaju. Nauči ih babo i nana dok su mele. Srpkinje to znanje ne posjeduju. Nijesu nikada ni posjedovale. Nije ih imao ko ni naučiti. To svi znaju ali se danas sve više Crnogorki povede ponašanjem Srpkinja te pođu u hareme turske. Šala mala (ovo za hareme). Šalu na stranu, muslimani ne dozvoljavaju muslimankama da se udaju ili zabavljaju (nerijetko ne daju ni da muslimanska žena preko usta prevali ni ime nekog ko nije musliman) sa nekim ko nije njihove vjere dok su pravoslavke, što se toga tiče, sve kočinice izgubile. Tradicionalna Crna Gora više ne stanuje u Crnoj Gori. Ona postoji samo u sjećanjima nekog od starijih ljudi koji o njoj i crnogorskim moralnim normama ne smiju progovoriti.
jok valah

28. 08. 2019 - 19:41

Nece ni Eminu Turci no je mahnuli put Novoga Pazara a tek jaranicu njenu .
Djordje

28. 08. 2019 - 19:48

Kakve vi osjecaje kao portal gajite prema svemu sto ubija srz zdrave porodice.
sikim

28. 08. 2019 - 19:54

Da ihmam pahra ka sto nemam ulozio bih u nesto mladje . Tako neku manekenku al koja je taze proglasena i nijesu je vragolisali . Ovo je vec opasno s infektivnog aspekta .
Novi komentar