Holivudski zavodnik oduševljen Srbijom

Holivudski glumac Dejvid Borijanaz, najpoznatiji po ulozi Silija Buta u televizijskoj drami “Bouns” nedavno je boravio u Beogradu gde je snimao seriju “SEAL team”.
Objavljeno: 31. 08. 2019 - 08:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako mu se dopada Srbija ispričao je za “Kurir”:

– Kad smo počeli da radimo na seriji, željeli smo da je snimamo na različitim lokacijama širom svijeta. Uslovi u Srbiji su nam zaista odgovarali, ljudi su od početka s nama vrlo gostoljubivi, Vlada nam je izašla u susret maksimalno za sve. Prezadovoljni smo. Sklopili smo sjajno partnerstvo – rekao je Borijanaz, kojem je mama Čehoslovakinja.

– Kad sam došao ovdje, trebalo mi je vremena da upijem energiju ovog malog, unikatnog mjesta, da se naviknem na gostoljubive ljude, prave domaćine. Dobili smo sve što smo tražili, sve što nam je bilo potrebno i nikome nije ništa teško da uradi. Zaista sam zadivljen. Što se tiče mojih korijena, prvi put sam u ovom regionu i najviše sam oduševljen, pored svega ovog što sam rekao, povrćem i voćem – ono kao da nije sa ovog svijeta. Bio sam blagosloven što sam imao gospodina koji mi je kuvao. On je koristio mnogo organske i domaće hrane iz različitih djelova Srbije. Baš su me razmazili sa svim tim divnim povrćem i hranom uopšte. Ako se dotičem toga, onda se dotičem i svojih korena, zar ne? Probudili su mi se koreni – rekao je on koji je priznao da o Srbiji nije znao ništa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Before the camera rolls the character becomes real. #Focus

Објава коју дели David Boreanaz (@dbodbo69) дана

– Baš ništa, znao sam otprilike šta ste prošli u prošlosti, ali ništa više od toga. Od kada sam ovde, saznao sam mnogo. Mislim da ima mnogo toga da se nauči i istraži, i što se više krećem, više o vama saznajem. Zaista sam fasciniran ovim gradom i ljudima.

Prvi auto mu je bio “jugić”, još u srednjoj školi, a sada ga je ponovo vidio u Srbiji!

– To su prva kola koja su mi roditelji kupili. Prva kola koja sam vozio do škole i nazad. Bila su užasna, moram priznati (smijeh)! Konzerva na točkovima, stalni miris benzina… Moja mama je uvijek govorila, ako išta, bar te odveze i vrati. Imaš kola, služe svrsi, bolje nego da ideš busom. A onda ga je tata preprodao i sjećam se da je tada rekao da je to najbolji odnos vrijednosti i cijene ikada postignut. Shvatio sam da ovdje još uvijek mogu da se kupe. A za tog ‘juga’ koji sam vidio na setu vlasnik mi je rekao – ako uspiješ da ga upališ, tvoj je! Bilo mi je to baš simpatično – rekao je Borijanaz za “Kurir”.

story.rs

Komentari: 1

Bg malo mesto

31. 08. 2019 - 09:19

Sta bi tek rekao da je dosao u Titograd ?
Novi komentar