Bokser, glumac i bilder Franko Kolumbo

Preminuo kum Arnolda Švarcenegera

Italijanski bokser, glumac i bodi bilder Franko Kolumbo preminuo je u 79. godini života.
Objavljeno: 01. 09. 2019 - 14:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Franko, najbolji prijatelj i kum Arnolda Švarcenegera, plivao je u moru na Siciliji kada mu je pozlilo, a nakon što je odvezen u bolnicu, preminuo je.

Arnold je skrhan bolom uputio emotivnu poruku na Tviteru, kojom se rastao od boksera:

"Volim te Franko. Uvijek ću se sjećati radosti koju si donio u moj život, savjeta koje si mi davao i bljeska u tvojim očima koji nikad nije nestajao", napisao je Švarceneger.

Švarceneger je i na Instagramu objavio fotografiju, ispod koje je napisao mnoštvo dirljivih riječi upućenih svom preminulom prijatelju.

Franko Kolumbo je karijeru započeo prvo sa boksom, da bi se kasnije preorijentisao na dizanje tegova i bodibilding. Osvojio je prestižnu titulu u profesionalnom bodibildingu Mister Olimpija 1976. i 1981. godine.

Oprobao se i u svijetu glume, gdje je imao par zapaženih uloga u televizijskim serijama i filmovima. Pojavio se i u Švarcenegerovim filmovima "Terminator", "Konan varvarin" i "Trkač".

Švarcenegeru je kumovao na vjenčanju sa Marijom Šrajver 1986. godine.

 

Komentari: 1

Radule Magin

01. 09. 2019 - 16:09

Moj kum Radule Magin ( iz Gnjiloga potoka kod Andrijevice), preminuo je u svojih 83 godine! On je bio poznatiji u Kralja, Gnjili Potok, Seoca i Andrijevicu, oćete li objaviti umrlicu, on je bio poznatiji nego neki Šako cuca bager, oću rej Švarceneger! ???
Novi komentar