Ocijenio selektor CG

MITROVIĆ: Loš debi, Novi Zeland je naša karta za drugu rundu

Košarkaška reprezentacija Crne Gore startovala je porazom na Mundobasketu u Kini.
Objavljeno: 01. 09. 2019 - 17:12 Promjenite veličinu teksta: A A A
MITROVIC: Los debi, Novi Zeland je nasa karta za drugu rundu
Reprezentacija Crne Gore
FOTO: FIBA

Grci su savladali ekipu Zvezdana Mitrovića sa 25 razlike 85:60.

- Veoma loš debi, razumijemo da je Grčka bolja, ali igrali smo veoma, veoma loše u prvom dijelu. Malo smo porasli u nastavku, ali velika je bila razlika, oni su je lagano sačuvali - ocijenio je Mitrović.

Selektor „crvenih“ vjeruje da neće imati problema da motiviše igrače za utakmicu sa Novim Zelandom, koja mora da se dobije.

- To je moj posao, ali štogod da se dogodilo večeras, najvažnija je utakmica je sa Novim Zelandom. To je možda naša karta za drugu rundu. Nijesmo očekivali da ćemo da dobijemo Grčku, iako smo naravno htjeli. Bićemo spremni za naredni meč - poentirao je Mitrović.

S njim je saglasan i bek CG, sjani Petar Popović.

- Loše prvo poluvrijeme, dali smo im mnogo kontri, izgubili mnogo lopti. Pomogli smo im da uđu u ritam. Grčka je tim visoke klase, u nastavku smo bili bolji, ali nam nijesu dali da se vratimo. Idemo dalje, moramo da ispravimo greške i bolje uđemo u meč sa Novim Zelandom - istakao je mladi Popović.

Komentari: 4

Tgc

01. 09. 2019 - 17:58

Neka aktivisti Šehovići održe malo predavanje o NATO Novozelanđanima,dako se bar oni smiluju kad Grci srca nemaju i kolegijalnosti. Zvezdo, trebao si povesti igrače, a ne partijske kadrove
roki

01. 09. 2019 - 18:14

[email protected] sta je s tobom ,gdje si ti otisao? Igra se kosarka, skupstina zasjeda za 15 dana. Opusti se ,sve je ok !
Kod "Boba"

01. 09. 2019 - 19:16

Svetosavac, idi guraj tenk ili jaši traktor, svejedno, teke ne zagađuj mi medijski prostor.
Clippers fan here

01. 09. 2019 - 23:37

I saw the game last night. For the first time MNE team ever. Vucevic is only one I was familiar with. To be honest I did not know what to expect, but thought if they qualified they got to be good. Actually they are not at all. Scoring in the first half just 9 and 7 points is lowest that ever saw. At one moment I was thinking if they score twenty for whole game they gotta be really lackey. I hope they will be better in the future but I don't see it how. Anyway, good lack to them.
Novi komentar