U objektu nekadašnje fabrike obuće Košuta

Konkurs za 60 radnih mjesta u Biznis centru na Cetinju

Biznis centar Prijestonice Cetinje u saradnji sa Programom za razvoj Ujedinjenih nacija (UNDP) raspisao je konkurs za prijem stanara – korisnika poslovnog prostora u objektu nekadašnje fabrike obuće Košuta.
Objavljeno: 01. 09. 2019 - 21:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Budućim korisnicima na raspolaganju je 60 radnih mjesta. Konkurs je raspisan na neodređeno vrijeme do popunjavanja kapaciteta, dok će se evaluacija pristiglih prijava obavljati svakog mjeseca”, saopšteno je iz Prijestonice.

Na konkursu, kako je pojašnjeno, mogu učestvovati fizička lica, koja po prijemu u biznis inkubator u roku od dva mjeseca moraju registrovati djelatnost, kao i pravna lica i preduzetnici sa teritorije Prijestonice Cetinje, koji posluju kraće od 24 mjeseca i čija djelatnost ima elemente inovacija.

“Zainteresovani kandidati i preduzeća mogu se prijaviti za stanare Biznis centra ukoliko su njihovi projekti iz oblasti energetike, turizma, poljoprivrede, ICT i kreativnih industrija. Za prijavu im je potrebna sljedeća dokumentacija: popunjen aplikacioni formular, izvod o registraciji i potvrda iz CRPS da nije pokrenut stečajni postupak ili izjava o pokretanju postupka registracije, fotokopija lične karte za fizička lica i uvjerenje da se protiv njih ne vodi krivični postupak”, navodi se u saopštenju.

Budućim stanarima Biznis centra na raspolaganju su poslovne jedinice površine od 18 do 24 metra kvadratna i Open Space prostor, brzi internet, prezentacioni i konferencijski prostor i odgovarajuća oprema, parking, podrška u osnivanju i registraciji novih inovativnih preduzeća, kao i usluge u domenu promocije, medijskog nastupa, konsaltinga i edukacije. Odabrani stanari resurse će moći da koriste po povlašćenim uslovima najduže tri godine.

Zainteresovani aplikacione formulare mogu preuzeti sa web stranica Prijestonice Cetinje www.cetinje.me i UNDP-a www.me.undp.org.

 

Komentari: 0

Novi komentar