US Open

Đoković gubio, pa predao meč Vavrinki

US open će ove godine dobiti novog šampiona – branilac trona Novak Đoković ispao je u osmini finala, pošto je početkom trećeg seta predao meč Stanu Vavrinku.
Objavljeno: 02. 09. 2019 - 08:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

U trenutku predaje, Đoković je gubio sa 2-0 u setovima, a imao je i brejk zaostatka u trećem setu (2:1).

I tokom prva dva seta bilo je uočljivo da Novak nije na svom maksimumu, da ima problema sa ramenom, što se manifestovalo kroz veliki broj neiznuđenih grešaka.

Vavrinka je takvu situaciju znalački koristio, uglavnom je gađao bekhend stranu Đokovića i uz odličan servis uspio da povede sa 1-0 u setovima (6:4).

U drugom je Novak brzo stekao prednost od 3:0, djelovalo je tada da bi mogao da se vrati u potpunosti, međutim, uslijdio je veliki pad.

Stan je od zaostatka 4:1 uzeo šest od narednih sedam gemova i došao do 2-0, poslije čega je meč vrlo brzo okončan.

Prilikom napuštanja terena Đoković je dobio velike zvižduke publike, a on im je uzvratio sarkastičnim pozdravom.

Na taj način, Srbin neće imati priliku da brani titulu od prošle sezone, dok će Vavrinka, šampion iz 2016, u četvrtfinalu igrati protiv Rusa Danila Medvedeva.

Komentari: 4

vip-tetka -tivat

02. 09. 2019 - 10:26

Cila CRNA GORA je bila uz Varvinku ovaj naduveni srbijanac se konačno spustio na dno
Mирослав Ђукић

03. 09. 2019 - 11:46

Дно? Још је први, Стипе. Липи мој Стипе, није цила Црна Гора навијала за Вавринку, него само Ви и још неки са тиватске риве. Они из Кртола сигурно не. Туристе не рачунам.
Šta će siroma' gladan je!

02. 09. 2019 - 12:49

Tipično Djoković, kad ośeti da ne može više, unaprijed deset dana " javlja da ga boli rame, bešika, debelo crijevo itd", a neće da shvati ( zbog silnih para) da je njegovo vrijeme prošlo, kod kuće ga hrane sa travama- vegetarijanski, izgladnio kao iz Aušvica, najbolje je da ide u Igalo kao penzioner, da jede svaki dan meso, slaninu, žmire i pije lozu!!
Mирослав Ђукић

03. 09. 2019 - 11:48

Ја сам чуо да му она његова женетина неће ни приганице да исприга! О томе да му убије кајгану, за доручак, нема ни говора
Novi komentar