Svaki minut njenih nogu u reklami košta nevjerovatnih milion dolara

Poznata američka pjevačica Dženifer Lopez (50) od svog imena je napravila brend, a svaki dio svog tijela je dobro osigurala i unovčila.
Objavljeno: 03. 09. 2019 - 09:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Procenjuje se da je vrijednost Džej Lo danas 360 miliona dolara, a osim koncertima, pevačica i na račun svog savršenog tijela godišnje zarađuje ogroman novac.

Samo zadnjicu je osigurala na 27 miliona dolara. Pored cipela koje sama dizajnira, savjetuje i kako treba njegovati stopala.

Svaki minut pojavljivanja njenih nogu u reklami košta milion dolara.

Modni brendovi plaćaju joj od 200 do 500 hiljada dolara da crvenim tepihom prošeta u njihovoj kreaciji.

Snimila je i reklamu za njegu kose, a za to su joj platili 2,9 miliona dolara.

Nakon turneje "All I have", na kojoj je imala 100 koncerata, Džej Lo je samo od prodaje ulaznica zaradila oko 90 miliona dolara.

Zato i ne žali što je tri godine bila na turneji...

 

Komentari: 3

Vensan

03. 09. 2019 - 10:39

Osrednja pjevačica, osrednja glumica, sasvim prosječnog izgleda-( svaka cast njenim šminkerima, frizerima, stilistima i ostalim asistentima)a vise nije ni tako mlada, napravi brend od sebe. Nikad mi neće biti jasno na osnovu čega. Na kraju, smatram da su ove cifre koje dobija nemoralne. Sve je to izgleda šoubiznis..
Dejo

03. 09. 2019 - 11:01

Dženifer ..pez.Nikad nije bila moj tip. Ja volim sofisticirane žene. I koje su dame.
Nick

03. 09. 2019 - 18:17

Osigurala gluteuse? U slučaju oluje, sudara ili bušenja silikonskih umetaka... Kad je to velika zadnjica kao njena bila prefinjena i damska? Svaka joj čast sto od osrednje ljepote napravi brend od sebe. Sudeci po njenom izgledu, mozemo konstatovati da svijet gubi osnovne estetske postulate što se žena tiče. Uporedimo je sa...., npr. Grejs Keli.
Novi komentar