Ženu princa Vilijama

Kejt Midlton nikada nećete vidjeti da nosi ovu boju

Kejt Midlton poznata je po tome što se odlično snalazi u svijetu mode. Žena princa Vilijama zaslužno nosi titulu kraljevske ikone stila jer uvijek izgleda besprijekorno i odlično kombinuje sve detalje. 
Objavljeno: 03. 09. 2019 - 11:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vojvotkinja od Kembridža uslikana je u skoro svim bojama, od fluorescentnih do pastelnih nijansi. Međutim, Kejt nikada nijesmo i nećemo vidjeti u jednoj boji – narandžastoj! 

Kejt stalno eksperimentiše sa bojama i kreacijama. Kako piše Cheat Sheet ona je primijećena u ovoj boji dva puta do sada. 2013. godine je nosila boju breskve, a kasnije u krvavo narandžastom kaputu, koji je više bio crven.

Prema analitičaru boja Gabrijeli Vinters, Kejt zna koja boja joj najbolje stoji, a narandžasta nije jedna od njoj omiljenih boja. 

Pored toga ona nosi minimalistički nakit tokom dana, jer pored vjereničkog prstena nju ne vidimo sa dijamantima i tijarom jer su oni zabranjeni sve dok sunce ne zađe. 

"Prije 18 časova možete da vidite drago kamenje, bisere i safire. Uveče ćete vidjeti da nosi dijamante", rekao kraljevski ekspert Mika Mejer. 

On je dodao da se tijare ne nose prije 18 časova, a da je jedini izuzetak vjenčanje. Nose se na formalnim događajima, a da li će se nositi tijara zavisi od dreskoda i ličnih preferencija.

Komentari: 0

Novi komentar