Eminentni američki predavači

Radionica „Kako unaprijediti mali i srednji biznis?“ 11. septembra u NK

IPC Tehnopolis iz Nikšića,  u saradnji sa Novom Ivicom, organizuje radionicu na temu „Kako unaprijediti mali i srednji biznis?“ za sve one koji su početnici u poslu ili su u fazi razvoja, a žele da unaprijede svoje poslovanje.
Objavljeno: 04. 09. 2019 - 10:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovog puta svoja znanja i iskustva sa zainteresovanim učesnicima će podijeliti pet američkih predavača, stručnjaka iz ove oblasti: David Parks, Stephen Boyd, Tim Taylor, Shirley Mitchell i Rodney Welch.

Teme koje će biti obuhvaćene radionicom su izrada biznis plana, upravljanje finansijama, projektni menadžment, dizajn usmjeren na kupca i poslovna etika.

Radionica će biti održana 11. septembra, od 9 do 14 sati u multimedijalnoj sali IPC Tehnopolis.

Za sve koji su zainteresovani da uzmu aktivno učešće na radionici i da stečena znanja primijene na njihov biznis, mogućnost prijavljivanja je otvorena do 9. septembra. Prijave se šalju na email: [email protected]

 

Komentari: 1

podjela ovaca

08. 09. 2019 - 12:48

Veliki biznis u vlasnistvu ljudi iz vlasti i njihovih prisljepaka posluje povlasceno , dobija poslove koji se finasiraju iz budjeta ,naduvava fakture i finansira klan . Ova mala i srednja preduzeca uglavnom deredo koske opstinska administracija .
Novi komentar