Objavila autorka emisije Tatjana Vojtehovski

TV Prva ''skinula'' emisiju ''Život priča'' Tatjane Vojtehovski sa programa

Emisija ''Život priča'' Tatjane Vojtehovski ''skinuta'' je sa programa televizije Prva.
Objavljeno: 04. 09. 2019 - 11:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

To je objavila autorka emisije na svom Twitter nalogu.

''Snimanja za novu sezonu su već počela, ekipa je išla na teren, kapaciteti studija bili zakazani. Odjednom je odlučeno da se emisija ukine'', navela je voditeljka.

Ona je ukazala na to da je emisija skinuta mjesec nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio kako se na toj televiziji u trajanju od sat vremena, u udarnom terminu, vodi ''brutalna'' kampanja protiv njega.

Serijal Život Priča se bavi pojedinačnim ljudskim sudbinama.  To su portreti života, svedočenja aktera istorijskih dogadjaja i onih koji ne odustaju od borbe za pravdu.

''Život priča'' tretira društvene teme, o kojima se malo priča. Gosti Vojtehovski, u preko 100 epizoda emisije, iznijeli su vrlo potresne priče koje su u nekoliko navrata zgrozile i srpsku, ali i javnost u regionu.

Posljednja emisija koja je uzburkala srpsku scenu bila je priča Marije Lukić koja je pretrpjela psihičko i fizičko zlostavljanje predsjednika opštine Brus i povjerenika SNS, Milutina Jeličića Jutke, dok je radila u toj opštini.

 

Komentari: 3

steta grdna

04. 09. 2019 - 12:56

A dobre su joj i poucne emisije . Cerka prica kako je dozivjela orgazam sa tatom i tako . Treba joj zabbraniti da se uopste bavi tim poslom .
Zrcalo

05. 09. 2019 - 08:18

Jasno je da je suočavanje sa sopstvenom istinom najteže. Kad bi samo znao da je glavni CG Moralista Marko Miljanov bio najveći švercer goveda u svoj vakat, kao i da su incestualne veze u nas bile prilično česte, shvatio bi činjenicu da to i danas ima svoj nastavak, kao i da nije kriv novinar koji poteže teme, nego neko ili nešto drugo. Što se Vučića tiče, nije on sam. Takvog imamo i mi.
Kremo

04. 09. 2019 - 15:09

Steza grdna
Novi komentar