Strijelac izjednačujućeg gola

Kosović: Presrećan sam zbog prvog gola u dresu Crne Gore

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić bio je zadovoljan nakon pobjede nad Mađarima, ali je svjestan da je bilo propusta koje u narednom periodu treba ispravljati.
Objavljeno: 05. 09. 2019 - 23:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Zadovoljan sam, nije bilo perfektno, ali važno da smo pobijedili.  Zahvalio bih se publici i drago mi je da smo im dali ralog za zadovoljstvo večeras. Imali smo oscilacija, nijesmo svi u takmičarskom ritmu i to se osjetilo. Našli smo snage i pored primljenog gola u prvom minutu da dobijemo i to me raduje. Ima jedna baza na koju se možemo nadograditi i kad popravimo još neke stvari vjerujem da će sve bit dobro", kazao je naš selektor.

Nebojša Kosović je bio presrećan nakon prvijenca u dresu sa nacionalnim grbom.

“Presrećan sam zbog prvog gola u dresu Crne Gore. Pokazali smo karakter i nadam se da ovo neki novi početak sa novim selektorom. Čeka nas teška utakmica i znači što smo pobijedili“, rekao je Kosović.

Stefan Mugoša je potvrdio dobru formu.

“Svaka pobjeda nam znači, zbog samopoudzanja. Nadam se da ćemo protiv Čeha odigrati dobro, jedva čekamo taj meč“, kazao je naš napadač.

Komentari: 3

SA ZAPADA

06. 09. 2019 - 06:54

Čestitke za selektora i reprezentativce , Mi smo jedina država gde se utakmice nacionalnog tima ne prenose diretno na TV, malo je reći "BRUKA i SRAMOTA" Zar je bitnije prenositi na TV neke ,,RIJALITIJE, ZADRUGE , i ostale pred očima NACIJE bolesti i primjere NEMORALA koje su SATANIZOVALE I DEGRADIRALE KOMPLET CG NACIJU,
Tako je!!

06. 09. 2019 - 10:01

Ili utakmice Djokovića i sličnih koji su se odrekli Crne Gore.
soko

06. 09. 2019 - 07:48

Pozdrav za Crnu Goru, podrška selektoru... SREĆNO!
Novi komentar