Saopšteno iz SDP-a

Vuksanović Stanković zakazala sastanak opozicije za ponedjeljak

Predsjednica Socijaldemokratske partije (SDP), Draginja Vuksanović Stanković, zakazala je za ponedjeljak, 9. septembar, sastanak predsjednika opozicionih partija i predstavnika poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za dijalog oko obezbjeđivanja uslova za održavanje fer i demokratskih izbora.
Objavljeno: 06. 09. 2019 - 14:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz SDP-a su saopštili da se nadaju da će susret biti prilika da predstavnici opozicije razmijene mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji i modelima saradnje u susret dijalogu koji se očekuje.

„Sastanak će biti održan u ponedjeljak, 9. septembra u 12 časova, a pozvani su predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, predsjednik Demosa Miodrag Lekić, predsjednik URA Dritan Abazović, predsjednik Posebnog kluba poslanika Aleksandar Damjanović, kao i poslanik i član Odbora za reformu izbornog zakonodavstva, Neđeljko Rudović“, navode iz SDP-a.

Komentari: 5

Neven CG

06. 09. 2019 - 15:18

Bravo, vidi se promjena kad zensko uzme da rjesava probleme!
Nemanja

06. 09. 2019 - 16:47

Mogli ste staviti i neku njenu sliku!
Neđeljko Rudović

06. 09. 2019 - 20:14

Pretpostavljam da ce se Neđeljko Rudović konsultovat sa odbjeglim finansijskim kriminalcem iz Londona?
Tara

07. 09. 2019 - 07:56

Zena vrhovnog Tuzioca..jos poslanica i profesorica.. To ne ide..uopste.. ja mislim,da studenti imaju problema sa njom..drugo,ona moze da sazna od muza tajne...koje ne smiju izaci na vidjelo.. Interes..konflikt...ona se mora oprijediliti samo za jedno..obrazovanje..struku itd.. U EU zemljama profesori ne smiju biti poslanici..politicari..radi studenata..!!
Boris Dzonson u stiklama

07. 09. 2019 - 08:12

Draginja igra na pogresnu kartu. Brzo ce se to pokazati. Taman je za tim " lidera" koje poziva na sastanak. Ne mozes igrati na kartu zenskog sarma, to u CG ne prolazi. A vidjeces da grijesis. Da je SDP zadrzao samostalnost u radu danas bi bio klasa. Bas zbog rasutog procnogorskog i prozapadnog opredjeljenja koje je ta partija sada utopila u cetnicko revizionisticku ideologiju. Na zalost!
Novi komentar