"It Should've Been Me"

Došao da bude kum, mlada ga zaprosila

Velšanin Paul Šoproni (40) godinama je prosio Ališu Pilavu (36), a ona nikako nije "popuštala".
Objavljeno: 06. 09. 2019 - 15:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon nekog vremena počeo ju je svakodnevno raznim romantičnim gestovima uvjeravati da se uda za njega, ali ga je ona, inače menadžerka za ljudske resurse i majka troje djece, stalno odbijala.

Ali, nedavno je ipak odlučila kako je vrijeme da svom dragom nadoknadi sav njegov trud, pa mu je poklonila iznenađenje kakvom se nakon toliko prošnji uopšte nije nadao.

Ališa je organizovala da Pol dođe na vjenčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kad je vidio da mu je dugogodišnja djevojka odjevena u bijelo, shvatio je da će mu se uskoro ispuniti najveća životna želja. I da je došao na sopstveno vjenčanje.

Ališa je naime potajno organizovala njihovo vjenčanje, te je pred zaprepaštenog Pola i oltar došetala pjevajući pjesmu "It Should've Been Me".

Na snimcima sa vjenčanja vidi se kako je Pol posmatra u šoku i izgleda kao da pokušava doći do vazduha. Na kraju svoje izvjedbe buduća mlada se spustila na koljeno i i službeno zaprosila svog momka, koji je to za nju radio dvije godine, nekad i po 30 puta na dan.

Pol je prvo, u šali naravno, rekao "Ne" i glumio da se sprema pobjeći, ali se brzo "otopio", poljubio buduću suprugu i rekao "Da".

"U zadnje dvije godine me je prosio i po 30 puta dnevno", objasnila je je Ališa, i u šali dodala da je "prezaposlena da je neko po cijele dane prosi".

Osim toga, kaže, već je dvaput bila u braku, pa je pomalo oklijevala treći put da se uda.

"Prije je Paul znao satima stajati napolju sa natpisom 'Hoćeš li se udati za mene' i čekati da ja prođem, pa sam ga napokon odlučila spasiti od upornog sramoćenja",  priznala je novopečena mlada za britanski Mirror, prenosi 24sata.hr.


 

Komentari: 0

Novi komentar