Fanovi u šoku

Niki Minaž se povlači sa muzičke scene

Američka rep zvijezda Niki Minaž iznenadila je svoje obožavaoce objavom da se povlači iz svijeta muzike kako bi "imala svoju porodicu".
Objavljeno: 06. 09. 2019 - 15:12 Promjenite veličinu teksta: A A A
Niki Minaz se povlaci sa muzicke scene
Page Six

Minaž (36) je zaprepastila i razočarala svojih 20 miliona pratilaca na Tviteru najavom povlačenja sa scene, budući da prethodno nijesu objavljene nikakve informacije da je trudna ili da je u braku.  

"Odlučila sam da se povučem i imam svoju porodicu. Znam da ste sada srećni. Mojim obožavateljima - nastavite da me podržavate sve do moje smrti", napisala je Minaž.  

Minaž je u junu objavila da planira da se uda za svog momka Keneta "Zoo" Petija, kontroverznog muzičkog izvršnog direktora s kriminalnom prošlošću, a u avgustu je promijenila svoje ime na Tviteru u "Mrs. Petty", ali nije rekla da li je u međuvremenu došlo do vjenčanja.  

Mnogi fanovi odbili su da povjeruju u ozbiljnost najave o kraju karijere, poručujući joj da prestane da se šali s takvim stvarima.

Osim toga, sama Minaž još je u februaru nagovijestila da je završila peti album, zasad još bez naslova, ali bez objave datuma njegova izlaska.  

Izvođačica hitova "Starships", "Super Bass", "Bang Bang" i "Anaconda" probila se na američku i svjetsku muzičku scenu prije 10 godina svojim prvim albumom "Pink Friday", a poznata je po otvorenim i iskričavim komentarima, svađama s drugim pjevačima, šarenim perikama i alter egoima.  

Jedna od svega nekolicine uspješnih ženskih repera, u karijeri je prodala 20 miliona singlova kao solo izvođačica, 60 miliona singlova u saradnji s drugim pjevačima i više od pet miliona albuma, što je čini jednom od "najprodavanijih" muzičarki na svijetu.  

Minaž je osvojila šest American Music Awards nagrada, po četiri MTV i Billboard Music Awards nagrade, te 10 nominacija za Grammy, postala kontroverzni sudija u šou "American Idol", te je 2016. uvrštena na listu 100 najuticajnijih ljudi na svijetu magazina "Time".

Komentari: 0

Novi komentar