Porukom da nema tehničke vlade

Radunović: Marković opredijelio dalje djelovanje opozicije

Premijer Duško Marković je porukom da nema razgovora o tehničkoj vladi odgovorio na zahtjev kompletne opozicije i opredijelio kako ona treba da se ponaša u narednom periodu, ocijenio je poslanik Demokratskog fronta (DF), Slaven Radunović.
Objavljeno: 07. 09. 2019 - 12:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Kada unaprijed znamo da Demokratska partija socijalista (DPS) nije spremna da ispuni najvažniji zahtjev koji ima opozicija, sa njom ne treba ni razgovarati“, rekao je Radunović agenciji MINA.

Marković je u petak kazao da se Vlada dobija na izborima i opozicija bez njih ne može ući u vladu, kao državno i političko tijelo.

Radunović je poručio da bilo kakva vrsta „šminkanja“ izbornih uslova je neprihvatljiva i za građane koji dugo godina čekaju prve slobodne i fer izbore, ali i za političare koji na ozbiljan način promišljaju o politici.

„Ovo je za nas iz DF-a bilo očekivano jer smo znali šta stoji iza tajnog dila koji je napravljen između nekih opozicionih partija i DPS-a“, dodao je Radunović.

On je kazao da je izjava premijer na još jedan način potvrđuje da je odluka DF-a da suspenduje učešće u Odboru za izborne reforme bila pravilna.

Komentari: 6

Zeljko R

07. 09. 2019 - 13:06

Vi bi ste iz Kristala u Vladu, Ne ide covjece ostanite vi uz koljenice i kisjeli kupus
manje zlo

07. 09. 2019 - 13:12

Cijeli trik je da su se ovi prodali NATI a vas ocrnili kao Ruse i protivnike . I sad dobro NATA zna sa kim ima posla ali bira manje zlo i podrzava klemtomane .
Glasac

07. 09. 2019 - 13:28

Nemoj Radunovicu samo da slazes da bi da bojkotujete izbore. Hehehe, pa da ostanete bez plata i privilegija. A uslovi izbora vam nijesu smetali kad ste poslije njih sastavili vlast u opstinama? Neka bleferi.
Rašo

07. 09. 2019 - 13:45

Opozicija treba da djeluje tako da ubijedi narod da joj vjeruje i da je glasa na sledećim izborima. Medjutim to je za njih veoma težak i neizvodljiv zadatak pa traže da formiraju neku vladu koja bi im pomogla da se dokopaju vlasti . Naravno da lm neće dozvoliti , mada i da im dozvole opet bi izgubili. To što oni traže je isto kao kad bi se potukli dvoica pa slabiji kaže jačeme : ajde da ti slomim ruke pa da se onda tučemo.
Neretva

07. 09. 2019 - 17:55

Aha, znaci da ocekujemo nove pokusaje terorizma, je li cetnici ?
Sramni plaćenici

07. 09. 2019 - 18:57

DF hoće da “poništi” Crnu Goru”. Šanse su im 0% i toga su svijesni. Medjutim prljavim poslom koji rade debelo naplaćuju od narucioca apanažu, ali takodje debelo naplaćuju apanažu kao opozicija od države Crne Gore.
Novi komentar