“Jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice”

Grabar Kitarović: Incident pokazuje nazadnost i neodgovornost srpske politike

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović ocijenila je da pokušaji izazivanja provokacija i incidenata sa susjedima opet pokazuju svu nazadnost i neodgovornost srpske politike.
Objavljeno: 07. 09. 2019 - 21:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Predsjednica Hrvatske je naglasila da izazivanje ovakvih incidenata ima za cilj da se skrene pažnja sa teškog unutrašnjeg političkog stanja u Srbiji.

"Postoje jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice koje srpska strana nije poštovala. Zato učinjeni propust predstavlja samo još jedan primjer neprimjerenog postupanja Srbije u međudržavnim odnosima", napisala je Grabar-Kitarović na društvenoj mreži Tviter povodom pokušaja ulaska 11 srpskih vojnika u Hrvatsku.

 

Komentari: 1

Migili

08. 09. 2019 - 08:51

Gospođo Kitarević, to je srpska vojska, njih je Vučko poslao, sa njima je Vulin bio... Dovoljno razloga da zaboravite da ste suverena država koja ima suverenitet i svoje granice. Ovo vam nije trebalo. Kad krenu srpski vojnici ka Crnoj gori njih će vojvoda i Pipun i Aljeksa... dočekati sa cvijećem i neće im dozvoliti da se vrate okle su došli. Naravno sve to ako se ova trojka bude što pitala u Crnoj gori.
Novi komentar