MMA spektakl

Nurmagomedov "udavio" Poirijea

MMA spektakl održan u Abu Dabiju posle tri runde je pripao Habibu Nurmagomedovu, koji je gušenjem savladao Dastina Poirijea.
Objavljeno: 08. 09. 2019 - 12:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

Borba za titulu šampiona UFC lake kategorije nije iznevjerila, pošto je i Dastin "Dijamant" Poirije pružio gledaocima šou, iako je zasluženo poražen od Habiba "Orla" Nurmagomedova.

Habib Nurmagomedov ima skor od 28 pobjeda i 0 poraza i u meču je radio ono što najbolje zna, pa je kao i sve protivnike do sada, Poirieja "mrcvario" u klinču i parteru prije nego što je borbu završio gušenjem.

Nije Dastin bio bez šansi, daleko od toga. Imao je nekoliko sjajnih napada pogotovo desnim krošeom kojim je uzdrmao Nurmagomedova, ali se ispotavilo da to nije bilo dovoljno da se nepobjedivi šampion obori s nogu.

Habib Nurmagomedov je poslije borbe objavio da će prodati majicu koju je nosio poslije borbe i da će čitav novac uplatiti u humanitarni fond Dastina Poirijea.

MMA publika željno iščekuje narednog Habibovog protivnika, a ukoliko se napokon desi "ukleta borba" sa Tonijem Fergusonom, gledaćemo pravi spektakl.

Komentari: 0

Novi komentar