Vrijedan 1,7 miliona eura

Novi vrtić u Tuzima dobio upotrebnu dozvolu

Novoizgrađevni vrtić u Tuzima, vrijedan 1,7 miliona eura, dobio je upotrebnu dozvolu, čime smo uspješno priveli kraju još jedan projekat, saopštili su danas iz Uprave javnih radova.
Objavljeno: 08. 09. 2019 - 14:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako ističu, u vrtiću ima mjesta za više od 200 mališana.

“Sadrži šest soba za potrebe vrtića, pet za jaslice, multifunkcionalni prostor, kuhinju, prostorije za zaposlene i ostale prateće sadržaje”, navode u Upravi javnih radova.

 

vrtic-u-tuzima3

 

Građevinski radovi završeni su početkom jula, u ugovorenom roku od 12 mjeseci, nakon čega je sproveden postupak tehničkog prijema, kao preduslova za dobijanje upotrebne dozvole.

“Objekat se prostire na oko 1.400 metara kvadratnih, a izvođač je bila danilovgradska firma Eurozoks”, dodaju u Upravi.

 

vrtic-u-tuzima2

 

Projekat u Tuzima finansiran je iz kredita Razvojne banke Savjeta Evrope, zahvaljujući kojem je Uprava javnih radova već realizovala projekte izgradnje vrtića u podgoričkim naseljima Stari aerodrom i Zagorič.

Komentari: 2

nikola

08. 09. 2019 - 17:10

Kad počinje da radi ovaj vrtić? Da li je uređen prostor oko vrtića, prilazni put, parking, ograda? Ovo je trebala da uradi izgleda lokalna vlast, a vjerovatno nije. Upotrebnom dozvolom im se udara šamar. Mada, sada mi pade na um, kako se vrtić može upotrebljavati ako mu se ne može prići?
CRNOGORAC

09. 09. 2019 - 08:58

OCE LI I DJECA IZ ALBANIJE POSECIVAT VRTIC U TUZI DA UCE CRNOGORSKI JEZIK KAD DODJU DA SE ZNAJU SPORAZUMJETI.
Novi komentar