Hrvatska ne zna ništa o izručenju Sinđelića

Ministarstvo pravde Hrvatske još nije dobilo povratnu informaciju od kolega iz Crne Gore o izručenju Saše Sinđelića. Kako su saopštili, Ministarstvo pravde Crne Gore ih je 5. jula 2019.godine obavijestilo da je Saša Sinđelić uhapšen po potjernici Interpola Zagreb i da mu je određen ekstradicioni pritvor, prenosi Dan.
Objavljeno: 09. 09. 2019 - 08:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Molba za izručenje Saše Sinđelića poslata je Ministarstvu pravde Crne Gore 15.jula. Nakon toga povratnu informaciju ovo ministarstvo još nije dobilo”, navodi se u odgovoru MVP Hrvatske koji je dostavljen Danu.

Viši sud u Podgorici je prije nekoliko dana donio odluku da su ispunjeni svi zakonski uslovi za izručenje državljanina Srbije Saše Sinđelića, kojeg Hrvatska potražuje radi izdržavanja kazne od 21 godine zatvora zbog ubistva.

Komentari: 2

jataci

09. 09. 2019 - 08:26

CG mu je vec duze vremena utociste , kupuju mu odijela i masnje , voze ga avijonom u Srbiju i nazad ,puni su ga mediji a on se u Hrvatskoj potrazuje zbog ubistva . Normalno da je CG odgovorna i da Hrvati ocekuju da im se ubica preda .
Fahro

09. 09. 2019 - 09:09

@jataci - Niko nije pobjegao od ruke gospodje justicije pa nece ni Sindjelic.Isto vazi i za Mandica, Knezevica, Medojevica i ostalu srpsku bratiju koja u CG potkopava temelje.....
Novi komentar