Specijalni izaslanik SAD-a za Zapadni Balkan Metju Palmer

Palmer: Vjerujem u dogovor i da će opozicija učestvovati na izborima

Specijalni izaslanik SAD-a za Zapadni Balkan Metju Palmer vjeruje da će vlast i opozicija postići dogovor i da će opozicija učestvovati na izborima u oktobru naredne godine.
Objavljeno: 09. 09. 2019 - 20:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ja se nadam da se može postići napredatak. Na žalost opozicija ne učestvuje u radu parlamenta koji je temeljnja institucija i reprezent demokratije. Važno je da shvate tu odgovornost i da se vrate u parlamnet i da zastupaju intetese gradjana koji su im dali povjerenje, što je prije moguće, rekao je on.

On je dodao da je danas u podgorici informisan da je opozicija danas razgovarala o uslovima za održavanje izbora.

„Nadam se da će se vlast i opozicija dogovoriti i da će opozicija biti u poziciji da zauzme mjesto koje joj pripada pored glasačkih kutija i da će učestvovati na izbrima u oktobru“, rekao je on.

 

Komentari: 4

Vanja

09. 09. 2019 - 21:37

Vjerovali ili ne, bolje im je da ne izadju. Jedino bi im Djukanovic mogao pomoći s tim da on ne izadje na izbore, opozicija u zaborav, kao Ranko Krivokapić, sve je isto samo Ranja nema.
tesko ce to ici

09. 09. 2019 - 23:15

Daju direktnu podrsku svojoj marioneti a zele da mu daju legitimitet preko pokradenih izbora oni koje proganja , hapsi , otima im identitet , jezik ,crkvu,pismo ? Nijesu crnogorski Srbi bas tolki Indijanci.
Tara

10. 09. 2019 - 09:24

Kakva si ti avetinja bezobrazna ili zatucena!
Neđo

10. 09. 2019 - 17:32

On dođe... i u nešto vjeruje. Kako reče Nazarećanin "blaženi su oni koji povjerovaše a ne viđeše" !
Novi komentar