Moderno lice nove Podgorice

Počela izgradnja stambeno-poslovnog bloka ,,Master quart“

Prije dvadesetak dana na prostoru preko puta Kapital plaza centra počela je izgradnja ,,Master quarta“. Kada, za dvije godine, bude završena izgradnja prve dvije lamele, Podgorica će moći da se podiči supermodernim stambeno-poslovnim blokom sa 217 stanova, oko 1.400 kvadrata poslovnog prostora i dvoetažnom podzemnom garažom.
Objavljeno: 09. 09. 2019 - 21:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako je za Pobjedu kazao vlasnik kompanije ,,Master inženjering“ Vladan Ivanović, koja je investitor ovog projekta, u ponudi su jednosobni, dvosobni, trosobni i dupleks stanovi.

- Dvije lamele sa po četiri ulaza, koje će biti izgrađene u prvoj fazi, nude jednosobne stanove od 49 i 52 kvadrata, dvosobne od 69, 72 i 84 kvadrata i trosobne od po 95, 106 i 124 kvadratna metra. U ponudi su i luksuzni dupleks stanovi, od 80 do 130 kvadrata, smješteni na vrhu zgrade, Iako je gradnja ,,Master quarta“ praktično tek počela, interesovanje za kupovinu stanova je izuzetno, pa je najveći dio već rezervisan - ističe Ivanović, uz napomenu da su kupci najviše zainteresovani za jednosobne i dvosobne stanove.

master-quart-4

U toku je akcijska prodaja u saradnji sa CKB bankom, pa se stan u lamelama ,,Master quarta“ može kupiti po cijeni od 1.199 eura po kvadratnom metru.

Investitor izgradnje ,,Master quarta“ je građevinska kompanija ,,Master inžerenjering“, a generalni izvođač radova je kompanija ,,Bemax“. Gradnja se odvija po sistemu ,,ključ u ruke“.

 

Zelena oaza, vrtić…

Kako je posebna pažnja posvećena pejzažnom uređenju ,,Master quart“ će biti ušuškan u zelenilu, a parkiranje će biti omogućeno isključivo u podzemnim garažama. Ivanović ističe da će poslovni prostor biti podijeljen tako da u obje lamele bude po 700 kvadrata.

- Polovina ukupne površine poslovnog prostora, odnosno 700 kvadrata u jednoj lameli, rezervisano je za vrtić. Taj prostor će biti dat u zakup, dok će poslovni prostori u drugoj lameli biti ponuđeni tržištu – kazao je Ivanović.

 

master-quart-3

 

Komentari: 4

Geolog

09. 09. 2019 - 21:52

Ima li u ovom gradu ijedan normalan urbanista? Grad se nekontrolirano širi i u njemu živi već trećina Crne Gore, s kako je krenulo ubrzo će i polovina što kaže demograf dr Doderoviću, ali ovi bizMismeni grade li grade, a pametne ljude milo ne sluša. Znaju li vlasti da je u ovom gradu sve projektirano za određenu broj stanovnika - struja, voda, kanalizacija, ulice.... U Titogradu je bila zabranjena gradnja zgrada preko osam soratova i na obalama Morače jer je to trusno područje! I za to su postojali debeli razlozi. Samo vi nadtavite da master qvartovima
Gajo

10. 09. 2019 - 17:15

[email protected] se ne bih slozio sa tobom sto se tice nebodera,neboderi se grade svuda po svijetu da se ne bi previse uzurpiro prostor i da bi se sto manje uticalo na zivotnu sredinu.Japan je mnogo trusnije podrucje od Crne Gore a sve sami neboderi i nijedan se jos nije srusio.Zato sto se kvalitetno gradi!Ja bih volio da se po Crnoj Gori grade neboderi sa podzemnim garazama i puno zelenila okolo.Bolje na vrijeme praviti nebodere nego kad posjecemo svo drvece ipak su to pluca grada.Sto se tice struje,vode i kanalizacije sve si u pravu.
Miki

11. 09. 2019 - 08:04

Drveca vise nema svakako.
Master mind

11. 09. 2019 - 07:44

City kvart, Master kvart, City key, Central Point, ka da živimo u Njujorku. Ranije smo imali Lepu Katu, Vampiricu, Šargarepu... No gore od tih budalastih naziva je činjenica da tamo niti ima vrtića, niti škole, doma zdravlja... dobro parkovi, to nema veze, beton je ipak zakon, nije važno što se tamo zbog toga stvara posebna mikro klima pa se ljeti već sad disat ne može. E Titograde moj.
Novi komentar