Ubijen hicem iz pištolja

Željko Bulatović likvidiran kao osveta za ubistvo u Istočnom Sarajevu?

Crnogorac Željko Bulatović (55), koji je sinoć ubijen u Novom Sadu, kako pišu beogradski mediji, likvidiran je iz osvete za smaknuće u Istočnom Sarajevu 16. oktobra 2016.
Objavljeno: 10. 09. 2019 - 08:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tada je ubijen Miroslav Lazarević (32), a za ovu egzekuciju su u Banjaluci osuđeni Saša Vidović (35) i Aleksandar Bulatović (31), koji je sin ubijenog Željka Bulatovića. Vidović je osuđen na 20 godina, a Bulatović na 19 godina robije.

Miroslav Lazarević (32), član osuđivane auto-mafije iz Istočnog Sarajeva, ubijen je 16, oktobra 2016. godine u mafijaškoj sačekuši. Zločin se dogodio oko dva sata iza ponoći kada su izvršioci na Lazarevića otvorili vatru dok se automobilom golf 7 vozio kroz Beogradsku ulicu.

Lazarević (32) je ubijen hicima iz automatske puške pronađene u BMW X 5, koji je nedugo nakon ubistva zapaljen u Aleji lipa u Sarajevu. Čak 23 čaure pronađene su na mjestu ubistva Lazarevića, i nekoliko fragmenata zrna izvađenih iz tijela i garderobe ubijenog ispaljeni iz automatske puške koja je pronađena u zapaljenom BMV.

Motiv likvidacije Bulatovića je očigledno osveta za ovo ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama koje je prenio Kurir, muškarac je ubijen hicem iz pištolja, a svjedoci iz okolnih zgrada su čuli bar jedan pucanj i potom pokušaje repetiranja.

Ubijeni Bulatović je navodno živio u petospratnici ispred koje je ubijen, a doselio se prije šest mjeseci.

 

Komentari: 1

sa

10. 09. 2019 - 11:04

Imao je pok. Zeljko i drugih neprijatelja tako da je ova veza sa sinom samo jedan od mogucih motiva . Zasto Sarajevo moze bit i Pogorica ?
Novi komentar