Čestitke na osvojenoj zlatnoj medalji

Janović primio kik boksera Mugošu: Raste broj perspektivnih sportista

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas Miloša Mugošu, osvajača zlatne medalje na juniorskom kik boks prvenstvu Evrope u kategoriji preko 81 kilogram, disciplina K1, održanom u mađarskom Đeru.
Objavljeno: 10. 09. 2019 - 11:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tom prilikom Janović je čestitao Mugoši na zlatnoj medalji, prvoj osvojenoj u ovom sportu, na evropskim i juniorskim takmičenjima i podsjetio da je Crna Gora jedina zemlja u regionu koja u neolimpijskim sportovima, kroz dodjeljivanje stipendija i premija, adekvatno nagrađuje ostvarene rezultate na evropskim i svjetskim prvenstvima.

„Jako me raduje što se u kontinuitetu postižu dobri rezultati u mlađim kategorijama u velikom broju sportova što dovodi do povećanja broja perspektivnih sportista a samim tim, na naše zadovoljstvo, i stipendista Ministarstva sporta i mladih, kojih je, u ovom trenutku, blizu 40“, istakao je Janović.

Mugoša se zahvalio ministru na prijemu i dodjeljenoj stipendiji, uz napomenu da će ista biti značajan motiv za ostvarivanje dobrih rezultata i u budućnosti.

Sastanku je prisustvovao i trener kik boks reprezentacije Predrag Lekić, koji je iskazao zadovoljstvo kontinuiranom podrškom koju Ministarstvo pruža ovom savezu.

 

Komentari: 0

Novi komentar