Počelo probno postavljanje novih zaštitnih stubića

Počelo je probno postavljanje zaštitno-ukrasnih stubića u dužini od 50 metara na dvije lokacije u Podgorici – u Ulici Ivana Milutinovića kod Crnogorskog elektrodistributivnog sistema i na Bulevaru Ivana Crnojevića kod Ambasade Srbije, saopšteno je danas iz Gradskog preduzeća Putevi.
Objavljeno: 10. 09. 2019 - 12:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se ističe, postavljeno je oko 80 stubića.

“Ukoliko se bude pokazalo kao bolje rješenje od dosadašnjeg, Putevi će nastaviti sa izradom i ugradnjom novih zaštitno-ukrasnih stubića”, poručuju iz tog gradskog preduzeća.

stubici-2

Stubiće postavljaju Putevi u saradnji sa Zelenilom, a na inicijativu Službe glavnog gradskog arhitekte.

Komentari: 1

DANOJLA.

13. 09. 2019 - 22:42

Obećavate brda i doline,ulice, škole, zabavišta, a ništa ne završavate. Samo primitivizam, laž i obećanja pred izbore. To je postalo poprilično ODVRATNO.Mje­šta­ni Beogradske uli­ce već VIŠE DECENIJA če­ka­ju da se ulica dovede u iole normalno stanje. Uska je, NEMA TROTOARE, NEMA ODVOD VODE. Mje­šta­ni tvr­de da sa istim pro­ble­mom mu­ku mu­če sva­ke go­di­ne, ali da se ni­ko ne okre­će na nji­ho­ve mol­be. Kad pada kiša napravi se jezero po sred ulice. I ljeti i zimi ne može se bez čizama. Pedesetak go­di­na sta­nje je isto. Ni­ko se ži­vi ne okre­će na taj na­š vrlo ozbiljan problem. Poprilično, PO ZAKONU, smo platili komunalije, PLAĆAMO POREZ na nekretnine - ne pomaže ništa. Violeta iz "Puteva" pred izbore zakrpi rupu 0,4 x 0,4 m. I to je sve.
Novi komentar