Ministar citirao Kristijana Golubovića u jutarnjem programu

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije Branislav Nedimović gostovao je danas u jutarnjem programu televizije Hepi i tokom gostovanja citirao Kristijana Golubovića.

Objavljeno: 10. 09. 2019 - 13:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, tok razgovora je otišao toliko daleko da je ministar Marića upitao da li ih igra igre na sreću, na šta je dobio negativan odgovor, a onda je ministar uzvratio da ako već ne igra, ne može ništa ni dobiti.

Marić je na to rekao da se nešto može postići samo mukotrpnim radom, iako svi kažu da se od rada niko nije obogatio. Na ovu Marićevu opasku ministar je nastavio rečenicu rekavši: "Hiljade i hiljade sklekova."

Ova rečenica je inače poznata po tome što ju je izgovorio Kristijan Golubović, poznat po nizu teških krivičnih djela, i jedan od "junaka" kultnog dokumentarca oko srpskim kriminalcima 90-tih - "Vidimo se u čitulji".

"Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bježanje u zdrav razum... Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su milijarde i milijarde. Već radim milione i milione sklekova koji polako prelaze u milijarde. Ja bih sada mogao da radim dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening", pričao je Golubović u filmu.

Komentari: 1

Janica Matova Beograd

10. 09. 2019 - 14:00

Što se čudite nijesu ni ovi naši na nekom većem nivou.Kristijan Golubović je za mnoge moralni kolos.Kakvi su naši Ambasadori ,doskorašnji u Beogradu umjesto sklekova ispijao je hiljade i hiljade čaša u Maderi.
Novi komentar