Produžen ugovor

Crnogorski Telekom ostaje zlatni sponzor FSCG

Crnogorski Telekom će i dalje biti zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige, koja i ove sezone nosi ime Telekom 1.CFL.
Objavljeno: 10. 09. 2019 - 14:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su danas predsjednik FSCG Dejan Savićević i izvršna direktorica Crnogorskog Telekom Dina Cibulskaja.

Predsjednik Savićević izrazio je zadovoljstvo što će Telekom i ove godine biti uz Fudbalski savez Crne Gore, našu ligu i reprezentaciju.

- Nastavak saradnje sa Crnogorskim Telekomom raduje sve nas u Savezu. Tokom svih prethodnih 11 godina podrška Crnogorskog Telekoma bila je od izuzetnog značaja za, prije svega, naš klupski fudbal a zatim i našu reprezentaciju. Vjerujemo da će i u narednoj godini, ali i godinama koje dolaze, na zadovoljstvo obje kompanije saradnja biti još bolja i uspješnija - rekao je predsjednik Savićević.

telekom1fscg

Izvšrna direktorica Crnogorskog Telekoma Dina Cibulskaja ističe da su tokom dosadašnje saradnje nacionalni tim i Telekom postali nerazdvojni.

- Zadovoljstvo nam je što ćemo i ove sezone ostati podrška Fudbalskom savezu Crne Gore, našoj reprezentaciji i crnogorskom fudbalu. Telekom već deceniju i po ulaže u crnogorski sport, promovišući sa našim najuspješnijim sportistima pobjednički duh, timsku igru i fer-plej – stvari bez kojih nema ni uspješne reprezentacije ni uspješne kompanije. Prije dvanaest godina je počelo partnerstvo sa FSCG, i za to vrijeme u očima navijača i cijele zemlje Telekom i nacionalni fudbalski tim postali su nerazdvojni. Zbog toga vam želimo dobre rezultate, i da se reprezentacija izbori za svoje mjesto tamo gdje ga zalsužuje – na najvećem evropskom takmičenju - kazala je Cibulskaja, izvršna direktorica Crnogorskog Telekoma.

Komentari: 0

Novi komentar