Ministar sporta na treningu nacionalnog tima pred odlazak na EP

Janović: Odbojkaši da dostojno predstave Crnu Goru

Ministar sporta i mladih Nikola Janović poželio je danas muškoj odbojkaškoj reprezentaciji Crne Gore da na debitantskom nastupu na Evropskom prvenstvu (EP) u Holandiji ostvari zacrtani rezultat. Poručio je da je najvažnije da dostojno predstave Crnu Goru.
Objavljeno: 10. 09. 2019 - 19:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Janović je na treningu odbojkaša pred odlazak na EP, kazao da su igrači bili sjajni tokom kvalifikacija, te da su odigrali nekoliko odličnih mečeva.

“Ostaje nam da im poželimo sreću, već ovo je izuzetan rezultat. Teško je očekivati neka čuda, ali mislim da će, što je najvažnije, dostojno predstavljati Crnu Goru, a ja im od srca želim da rezultat koji su zacrtali na kraju i ostvare“, rekao je Janović.

1009janovicodbojkasi1

Predsjednik Odbojkaškog saveza Cvetko Pajković poručio je da reprezentacija spremno dočekuje istorijski nastup na EP.

„Sve smo pripremili za istorijski nastup. Imali smo sjajne uslove, momci su već dva mjeseca na pripremama, jedini problem je što nam je prošle nedelje otkazala reprezentacija Irana sa kojom smo trebali da odigramo dva pripremna meča i da odradimo nekoliko zajedničkih treninga” naveo je Pajković.

Kako je dodao, dugačak pripremni period priveden je kraju, a ekipa sjutra putuje.

“Ovo nam je prvi nastup na evropskoj sceni, ima malo pozitivne treme, ali vjerujem da će igrači biti spremni, raspoloženi i silno motivisani da daju najbolje što mogu u ovom trenutku. Sve poštujemo, ali ne bojimo se nikoga“, kazao je Pajković.

Komentari: 0

Novi komentar