Danas u 14 sati

Sjednica Odbora za reformu izbornih zakona, sa Demokratama, a bez DF-a

Odbor za reformu izbornog zakonodavstva održaće danas treću sjednicu, prvu na kojoj će učestvovati poslanici Demokrata, Momo Koprivica i Danilo Šaranović, koji su 23. avgusta, na vanrednoj sjednici parlamenta, izabrani za članove ovog ad hoc skupštinskog tijela.
Objavljeno: 11. 09. 2019 - 05:45 Promjenite veličinu teksta: A A A
Sjednica Odbora za reformu izbornih zakona, sa Demokratama, a bez DF-a
Foto: Skupstina Crne Gore

Sjednici će, osim poslanika Demokrata i vladajuće koalicije, prisustvovati i nezavisni poslanik, Neđeljko Rudović. Predsjedništvo Socijaldemokratske partije (SDP) ovlastilo je juče predsjednicu, Draginju Vuksanović Stanković, i zamjenika predsjednika i člana Odbora, Raška Konjevića, da odluče o učešću u ovom radnom tijelu.

Na sjednici neće biti poslanika Demokratskog fronta, koji su u više navrata, nakon ulaska Demokrata u Odbor, ponovili da se neće vraćati u to skupštinsko tijelo, te da će razmotriti potpuno povlačenje svoja tri člana iz njega.

Na dnevnom redu sjednice koja je zakazana za 14 časova biće upoznavanje članova o realizovanim aktivnostima Odbora i razmatranje planiranih aktivnosti, s akcentom na saradnju s međunarodnim institucijama i organizacijama.

Odbor ima 14 članova, po sedam iz vlasti i opozicije.

https://portalanalitika.me/clanak/345007/nema-odmora-do-kraja-odbora

Komentari: 3

fileopg

11. 09. 2019 - 05:59

Ne vidim ni jedan valjani razlog da se posebito i poimenično najavljuje dolazak dvojice Mr Aljeksinih Demokrata na śednicu. Vrijeme je više bilo da i oni zarade platu od preko 1500€ koju su do sad dobijali za nerad, ali to nije ipak razlog za nekakvu exkluzivu bez ako nije promo text koji vam se plaća.
iko

11. 09. 2019 - 06:48

Koja je razlika između Demokrata i DF-a. Oboje su svetosavci, uništitelji svega crnogorskog
Nino

11. 09. 2019 - 06:49

Koja je razlika među njima ??????
Novi komentar