DF: Disciplinski postupak protiv Lazovića sprdanje sa javnošću

Najava Uprave policije da će Marko Lazović, sin Zorana Lazovića, biti disciplinski kažnjen zbog napada i prebijanja navijača Crvene Zvezde predstavlja brutalno sprdanje sa zakonima i crnogorskom javnošću, ocijenio je danas Demokratski front.
Objavljeno: 11. 09. 2019 - 11:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Uprava policije je dužna da na osnovu nepobitnih dokaza koje su vidjeli milioni građana, po službenoj dužnosti podnese krivičnu prijavu protiv Marka Lazovića, automatski ga suspenduje do kraja postupka, i zatim mu uruči otkaz kao nedostojnom za obavljanje funkcije u MUP – u“, navodi se saopštenju.

DF pita kako je moguće da Aleksandar Čaka Ivanović bude osuđen na godinu dana zatvora zbog sukoba sa policijom koja mu je nanijela teške tjelesne povrede, a da Marko Lazović kojeg je čitava regionalna javnost vidjela kako se fizički iživljava nad navijačima Crvene Zvezde bude disciplinski kažnjen.

„Kako je moguće da je ista ta UP protiv poslanika Marine Jočić, Branka Radulovića, Milana Kneževića i Milutina Đukanovića podnijela krivične prijave zbog vebralnog incidenta, i da im se sudi u Osnovnom sudu skoro dvije godine, dok će Marko Lazović biti kažnjen sa deset posto umanjenja na platu. Izgleda da za tatine sinove u Crnoj Gori ne važi nikakav zakon, i samo je pitanje dana kad će neko od njih potegnuti pištolj na nekog političkog neistomišljenika i sve to predstaviti kao nužnu odbranu teritorijalnog suvereniteta i integriteta države“, kaže se u saopštenju.

https://portalanalitika.me/clanak/345108/lazovic-ce-biti-kaznjen-zbog-napada-na-navijace-crvene-zvezde

Komentari: 2

Podgorička...

11. 09. 2019 - 12:14

Kako ih je samo bio pospremio knjaz Nikola pošto su uhvaćeni s bombama u koferima, čim su stigli iz Beograda a da ruše Crnu Goru i njenu dinastiju po diktatu srba i Karađorđevića... Za tu grupu izdajnika što smrt strijeljanjem što višegodišnje zatvorske kazne... Vojvoda Od Koljenice i Pipun su još i dobro prošli...
Sta je ovo?

11. 09. 2019 - 12:23

NAVIJACI ILI NESTO DRUGO ?
Novi komentar