Pres konferencija Demokratske Crne Gore

Koprivica: Damjanović da uđe u odbor umjesto Bulatovića ili nekog iz DPS-a

Poslanik Demokrata i član Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva Momo Koprivica je predložio da u taj Odbor uđe član Posebnog kluba poslanika Aleksandar Damjanović, i to umjesto člana iz redova DF-a Predraga Bulatovića ili nekog iz DPS-a.
Objavljeno: 11. 09. 2019 - 16:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Demokratska Crna Gora poznata je po kristalno jasnim stanovima. Bez vlade građanskog jedinstva nema razgovora sa nama”, poručio je Koprivica.

Današnja sjednica Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva je prekinuta jer su je napustili poslanici SDP-a, Demokrata i Posebnog kluba poslanika. 

Potom je poslanik SDP-a Raško Konjević uputio zahtjev predsjedniku Administrativnog odbora Ljuiđu Škrelji da hitno zakaže sjednicu na kojoj bi se izjasnili o zahtjevu Posebnog kluba poslanika o članstvu njihovog predstavnika u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.
 

Komentari: 3

LUKA P

11. 09. 2019 - 17:07

Slaga i ne trepnu! Ovo je prvi njhov jasan stav od osnivanja do danas.A što se tiče odbora, ti si, baš ti zauzeo Damjanovićevo mjesto. Evo ti prilike da vidimo koliki si čoek!
Mladen

11. 09. 2019 - 17:20

Kakva mudrost Koprivice...đe li je bio do sada..
GRAĐANSKI

11. 09. 2019 - 17:45

A, na čelu im je oni mali folirant Bečić, koji je ižljega iz SNP-ovog srbočetničkog šinjela! Jednom srbočetničić - vazda srbočetničić! U Budvi im đečko Božović širi srbaljsku zastavu dužine 8 m. U Herceg Novom opetovano (zaslužujući ''Demokratama'' (za mene - ratni zločinac) Perica Đaković (šljega iz Hercegovine) vodi emisije i ugošćava anti-crnogorsku zbojnu u studiu HN! Itd., itd.!!!
Novi komentar