Irina Šajk nakon Bredlija Kupera u vezi sa djevojkom?

Manekenka Irina Šajk (33), nedavno je raskinula četvorogodišnju vezu sa glumcem Bredlijem Kuperom (44), a iako mnogi i dalje smatraju kako je za to kriva pevačica Lejdi Gaga sa kojom je umetnik sarađivao na filmu “Zvezda je rođena”, tačan razlog razlaza poznatog para se ne zna.
Objavljeno: 11. 09. 2019 - 18:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Međutim, nakon kratkog zatišja i pojavljivanje ove trojke u javnosti ponovo kreću nova šuškanja a tiču se Irine.

Prije mjesec dana paparaci su “ulovili” manekenku u zagrljaju drugog muškarca, a sada je ruskinja uhvaćena i u prisnom društvu koleginice Stela Maksvel (29), koja je poznata po burnoj vezi sa glumicom Kristen Stjuart (29).

Zbog toga su počela šuškanja kako je Irina Bredlija možda zamijenila novom djevojkom.

Atraktivne dame su zajedno bile u izlasku u noćnom klubu u Njujorku, a manekenka nije previše pažnje obraćala na okupljene fotografe, već se odlučila zabavila u ženskom društvu.

 

 

Raskid sa glumcem, s kojim ima ćerku Leu de Senu (2), Irinu je pogodio, ali se čini kako ona uprkos tome ne gubi vrijeme. U intervjuu za Harper’s Bazaar prvi put je progovorila o osjećajima i raskidu.

– Ako me pitate da li vjerujem još u brak, moj je odgovor je da, naravno da vjerujem. Nisam tip osobe koji je protiv te institucije – objasnila je tada manekenka.

 

Komentari: 0

Novi komentar