DF: Glupost, neznanje i nevaspitanje univerzalna kategorija Demokrata

Za raziliku od Alekse Bečića, ne vidimo nijedan razlog zašto bi se Predrag Bulatović, Neven Gošović,Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović crvenili zbog zajedničke prošlosti u SNP-u, poručio je Demokratski front.
Objavljeno: 11. 09. 2019 - 21:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Glupost, neznanje i nevaspitanje kao univerzalna kategorija Demokrata predstavljaju najbolji promo sadržaj ove družine koji se može stati i  onu  narodnu “ Ko sa đecom liježe..”  Upravo je ova politička pačurlija danas pokazala da nije odmakla od početka i da će njihovo “pa-pa”  bavljenje politikom završiti u loncu Brana Gvozdenovića.

Za raziliku od Alekse Bečića, ne vidimo nijedan razlog zašto bi se Predrag Bulatović, Neven Gošović,Vlado Vujović i daktilograf Bogdanović crvenili zbog zajedničke prošlosti u SNP-u.

Zato pozivamo Aleksu Bečića ako ima dokaze o ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi koju su formirali Bulatović, Gošović, Vujović i Bogdanović, a koja je u kontinuitetu “prodavala” izbore DPS-u, da ih odmah dostavi Milivoju Katniću.

Spremni smo ako ostvarimo uvid u dokazni materijal da i sami stavimo potpis na krivičnu prijavu protiv Bulatovića, Gošovića, Kaluđerovića, Vujovića i Bogdanovića.

Jer govoriti o jednom, a ne podmenuti sve predstavlja kosmičku nepravdu. U međuvremenu, dok ne vidimo dokaze,  znamo da je dosad jedina dokazana krađa magistarski rad plagistra Alekse Bečića.

Zato javnost ima pravo da zna da li je pl. Aleksa obavio nekoliko telefonskih razgovora sa veoma poznatim profesorom kako bi ovaj izvršio uticaj na svog kolegu, člana Komisije, da Bečićev rad proglasi originalom.

I da li će Bečić podnijeti ostavku na sve funkcije ako se ovo ispostavi kao tačno.

A što se tiče crvenjenja, priznajemo da ste u tome majstori- vi ste i stavili crvene kravate da se crvene umjesto vaših obraza .

Komentari: 4

siki

11. 09. 2019 - 22:25

vise vas niko i ne komentarise,jasno vam je sve ,nebitni ste ,niko vas ne slusa
Janica Matova Beograd

12. 09. 2019 - 08:40

Nemojte da mi dirate daltlografa Bogdanovića ,e bi druga!
Ćalasan

12. 09. 2019 - 09:19

DOTAKLI SMO DNO: Pipun i Vojvoda govore o poštenju? Liše onog: Ko o čemu ....-možda je to?
Borba za GLASACE!

12. 09. 2019 - 09:50

Ne za GRADJANE ,sta imaju ponuditi ????? Kako rijesiti EKONOMIJU ZEMLJE po kojij SOCIJALISTISKOJ DOKTRINI ? Bar to da kazu ? NE ? DPS pliva lijepo izmedju SINDIKATA ADMINISTRACIJE PRIVATNOG SEKTORA .Sto ce reci zavisi od PRILIKE i POSTAVLJENOG NOVINARSKOG POTANJA. SLIFTAJU se PO POTREBI SVIMA , Ovoj ZEMLJI je potrebita politicka partija sa IDEJAMA MILTON FRIDMANA -KLASICNOG LIBERALIZMA. LIBERTARIJANSKA PARTIJA C.G kiju ce da REGISTRUJEMO OVIH DANA. STAB ne ODBOR LIBERTARIJANSKE PARTIJE jer nam PREDSTOKI BITKA sa SOCIJALISTICKIM AJDUCIMA i sa OPOZICIJOM I SA REZIMOM. SLOBODA NARODU a POLITICKI KRAJ SOCIJALISTIMA!
Novi komentar