Šokirao javnost objavom

Pjevač priznao da boluje od šizofrenije: "Ovo je moja stvarnost"

Američki pjevač Aron Karter, šokirao je javnost najnovijim priznanjem da boluje od šizofrenije, ali i nekoliko drugih psihičkih bolesti.
Objavljeno: 12. 09. 2019 - 08:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nekadašnja tinejdž zvijezda i miljenik mladih djevojaka širom svijeta, priznao je da ima širok spektar dijagnoza psihičkih bolesti.

Svoju tajnu borbu sa psihičkim bolestima priznao je u otvorenom dvodjelnom intervjuu američke TV emisije "The Doctors" koja će se emitovati u četvrtak i petak.

31-godišnji pjevač otkrio je da su mu dijagnostikovani šizofrenija, bipolarni poremećaj, manična depresija i akutna anksioznost.

Tokom intervjua pjevač je pokazao veliku plastičnu kesu punu različitih tableta koje mora da uzima za liječenje različitih stanja.

"Kroz svoje dvadesete prošao sam kroz bankrot, četiri puta sam bio u potpunosti švorc, izgubio sam sestru... Prošao sam kroz toliko različitih psihičkih stanja i sada sam tu gdje jesam", izjavio je Aron.

Nedavno je policija bila u njegovom domu, a pjevač je nakon raskida sa djevojkom, koji je rezultirao zabranom pristupa, nekoliko puta viđen kako kupuje oružje.

Komentari: 0

Novi komentar